Quantcast
Till salu inom: ”

jetmotor säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

JetMotor 1100cc EFI 2012 CE-Certifierad 102HK EFI 4-Cyl 4-Takt Bränsletank 60L Torrt Förvaringsutrymme 71.2L Längd 320 cm Vikt 325Kg Max Bränsleåtgång 28L/Timme (fullgas) Jetmotor är i princip en Yamaha och alla reservdelar passar sinsemellan och är lätta att få tag på. Problemfritt ägande. Nu Kampanj Med Vagn & Kapell och 2 st Flytvästar..... Finans expl , 1077kr/mån
Låter datorn som en jetmotor? Har du massa pop-ups och irriterande virus på datorn? Eller du kanske har en sprucken display på din iphone? Trasiga kamera eller övriga fel? Jag hjälper dig mot ett väldigt billigt pris! "Exempel: Rengöring av fläkt och kylaggregat Rengörning av gammal kylpasta & ersatt med ny Rengöring av Chassi Formatering av hårddisk och systemvara 400 kr" Pris varierar vad det handlar om. Jag står inte för pengarna om det behövs nya större resverdelar. Ring eller Maila för mer information!
Nya lurar som är 1 vecka gamla endast uppackad för test men är för stora för min smak Ny pris 2700 Du får min för 2000 Överlägsen ljudkvalitet Den välkända ljudprofilen i Beats by Dr. Dre producerar fantastiskt rent ljud med kristallklar diskant, kraftfull bas och verklighetstroget mellanregister. Konstruerade för resan Dessa hörlurar är utformade för resor i första klass och de är lätta, känns bekväma och kan vikas ihop för enkelt transport. Aktiv brusreducering Den inbyggda, batteridrivna bullerisoleringen är tillräckligt kraftfull för att blockera ljudet från en jetmotor, så att du kan höra din musik utan irriterande störningar.
Jetmotor 800cc kopia på Yamaha gp800 till salu. Så yamahadelar passar! 2-takt med en toppfart på ca 90 km/h. Motorn går fint, bra acceleration! Drar enkelt wakeboard och liknande. Urspolad efter varje körning. Hade gått ca 25 h när jag köpte den och har själv kört max 20 h, men tyvärr har timräknaren nollställt sig. Oljetillförseln är bortplockad så man blandar själv i tanken. Nya tändstift. Säljes ej med trailern på bild utan en 30 km/h trailer med nya hjullager medföljer! Cross-styre monterat för bättre känsla! En perfekt första skoter! Smårepor finns annars bra skick. Inga byten, vänligen respektera detta!
Inbunden i nyskick. Bokförlaget Max Ström 2010. - Världens mest idiotiska bilar, varav de flesta aldrig borde ha lämnat ritbordet. Resultatet är en katalog över bilindustrins samlade stolligheter - vilket naturligtvis också är hejdlöst rolig läsning. I boken skildras inte mindre än 55 skruvade bilar. Här finns de som drivs av propeller eller som har ett inbyggt bollhav, här finns andra som går på kärnkraft och de som rymmer en hel spelhall. Här finns de som går på vatten och bilen Wow, som sätter hundens bekvämlighet före husses. Och här finns förstås tefatsbilen Moller som kan flyga och drivs av små jetmotorer.

... eller prova att söka på jetmotor båt