Quantcast
Till salu inom: ”

john hedman konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Konst

Stockholm
Målad tavla

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

John Hedman tavla som nu är till salu. Olja på platta 47x68 cm. Passa på att köpa en klassiker av en äkta erkänd Jämtländsk konstnär! Information om John Hedman: Bildkonstnär, tecknare, född 1913 i Vigge, Jämtland. Tillhörde den s.k. Bergsgruppen. Han studerade hos Otte Sköld och på Konstakademien i Stockholm. Målade landskap, porträtt, interiörer från Värmland, snömotiv,blomstilleben, akter och motiv från den nordiska gudasagan. Representerad på bl.a: Länsmuséet i Östersund och Örebro m.fl. Eventuellt byte förslag? Gärna utlandsresa eller liknande! Prisidé börjar vid 4000 kronor och högsta budet får handla givetvis. Drar inte ut på det längre än till den 10:e bara det inte är ett skambud. Ser gärna att jag får mera än det begärda, men det beror på hur populär annonsen blir förstås.:-)
John Hedman tavla som nu är till salu. Olja på platta 47x68 cm. Passa på att köpa en klassiker av en äkta erkänd Jämtländsk konstnär! Information om John Hedman: Bildkonstnär, tecknare, född 1913 i Vigge, Jämtland. Tillhörde den s.k. Bergsgruppen. Han studerade hos Otte Sköld och på Konstakademien i Stockholm. Målade landskap, porträtt, interiörer från Värmland, snömotiv,blomstilleben, akter och motiv från den nordiska gudasagan. Representerad på bl.a: Länsmuséet i Östersund och Örebro m.fl. Eventuellt byte förslag? Gärna utlandsresa eller liknande! Prisidé för att jag ska bli nöjd börjar vid 4000 kronor och högsta budet får handla givetvis. Drar dock inte ut på det längre än till den sista bara det inte är ett skambud. Ser gärna att jag får mera än det begärda, men det beror på hur populär annonsen blir förstås.:-)
Säljer här: 1) Mycket fint blomsterstilleben på pannå signerad John Hedman 1950. 52 x 40 cm. 400 kr 2) Havsmotiv med riktigt tjock färg signerad Stig Blanck. Olja på duk som mäter 53 x 67 cm. 900 kr 3) Stenparti vid strand signerad Stig Blanck. Olja på pannå. 67 x 78 cm. 800 kr 4) Fin pastell med sjöbod signerad JVK. 44 x 61 cm. 150 kr 5) Fjällmotiv av John Hedman 1959. Olja på pannå. 47 x 61 cm. 400 kr 6) Olja på Pannå. "tyst boning" av Vänersborgskonstnären Erik Sjölin. 49 x 40 cm. 200 kr Pris om du köper samtliga är 2500 kr. Prutat och klart! Har fler tavel-annonser ute nu. Kom gärna och titta!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Denna tavla och annan jämtländsk kvalitetskonst säljes i samband med vårens konstutställning med ett 60-tal verk av tre i länet erkända konstnärer: Ragnar Godin-Herman Talvik-John Hedman på Kulturlokalen Fjällgatan 29A på Frösön. Se Konstrummet på www.kulturlokalen.se