Quantcast
Till salu inom: ”

johnny bulls boots stlk 42 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Snowboardkitt

Svenljunga
Boots curling

Västerås
Boots stövlar

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 38, dam Säljer mina Johnny Bulls boots. Köpte dom för ca 1 år sen på Johanssons men dom är fortfarande i bra skick. Smörjde precis in dom med en protector cream som finns att köpa i butiken. Färg: Mörkbruna Storlek: 38 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Skor, stl. 39, dam Bruna halvhöga boots från märket Johnny Bulls. Använda i 1.5 år, men ej upputsade efter användning. Personligen tycker jag att det är snyggare när de är slitna, men om man vill går det att putsa upp dem och då ser de ut som nya. De är i grymt bra skick, då de ändå är mycket sparsamt använda, behövs endast läggas i en sula så är de som nya! Nypris 1199 kr och jag säljer dem för 500 kr. Ett MYCKET bra pris! En sak som är bra att veta är att dessa skor är kända för att vara stora i storlekarna, de passar alltså både 39 och 40.
Skor, stl. 39, dam Jag tänkte nu sälja mina Johnny bulls boots. Jag har själv aldrig använt dom, men är köpta begagnade. Ägaren som tidigare hade dom har använt dom max 3-4 gånger, så de är alltså som nya. Nypris 1200, men mitt pris ligger endast på 400 kr! Om du är intresserad får du gärna slänga iväg ett sms eller ett samtal,då jag är mest kontaktbar via telefon!
Skor, stl. 38, dam Svarta, låga boots i det populära märket JohnnyBulls. Helt nya med taggarna kvar. Stl 38 men passar även en stor 37:a eller en 39:a. Perfekta vinterskor med REJÄL sula, äkta skinn. Säljes pga av felköp av stl. Priset kan diskuteras vid snabb affär (ordinarie pris 1099:-), kan även hämtas på flera olika ställen runt om i Stockholm stad.
Skor, stl. 42, herr Skor, stl. 42, herr Ett par Johnny Bulls i storlek 42. Inköpspris 1599 helt oanvända Kan skickas som paket.