Quantcast
Till salu inom: ”

jotex sänghimmel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardin-Set

Malmö
Sittfuff

Södertälje

Tidigare annonser till salu

Sängen är i mycket fint skick, madrass, spjälskydd och sänghimmel medföljer. - Sängbottnen kan monteras i två olika höjdlägen. - En spjälsida kan monteras bort när barnet blir större och själv kliver i/ur sängen. Längd: 123 cm Bredd: 66 cm Höjd: 80 cm Just nu är sängen monterad, men vi hjälper till med isärplockning om så önskas. Sängen kommer från ett djur och rökfritt hem. Du får även med en sänghimmel, köpt på Ikea. Motsvarar den modell som heter Himmel, men har rött tyg istället för blått överst. Säljes för 450 kr inkl madrass, spjälskydd och sänghimmel. Finns i Saltsjöbaden, Nacka.
Vi säljer vår röda Carena sulky. Vagnen är i fint skick, endast sparsamt använd till ett barn. En stabil och lättkörd sittvagn som är enkel att fälla ihop. Ryggstöd kan fällas till nästan plant liggläge samt ett fotstöd som kan fällas upp så det blir en skön viloplats. • Ryggstöd justerbart i 3 lägen • Sufflett och rymlig varukorg • 5-punktssele • Transportlås, lätt att hantera hopfälld • Swivelhjul fram • Avtagbar handtagsbåge • Mjukt handtag Vagnen har förvarats inomhus och den kommer från ett rökfritt- och husdjursfritt hem. Du får även en fin sänghimmel på köpet, modell Himmel från IKEA, med röd topp och genomskinligt himmelstyg. 400 kr (nypris 1195 kr) Finns i Saltsjöbaden.
En underbar sänghimmel och ett praktiskt myggnät. Ett nät är det mest effektiva och skonsamma sättet att hålla mygg borta då du kan undvika att använda kemikalier kring ditt barn. Hälsosamt och vacker. Det speciella materialet garanterar optimal luftgenomsläpp. Miguelito kan användas till vagga, spjälsäng, juniorsäng och ända upp till en enkel vuxensäng (90x200 cm). Höjd 230 cm Diameter 60 cm Ett tips är att exempelvis sätta söta fjärilar i sänghimmelen. Är du intresserad av andra färger så hör av dig till oss så ska vi hjälpa till.
Bilden är från Jotex. Vacker antikvit sänghimmel från Jotex som aldrig blivit uppsatt. Längd 63cm. Väggavstånd 32cm. Nypris 270kr för metallstången och de vita spetslängderna. Nu 150kr för allt.