Quantcast
Till salu inom: ”

jubileumskanna ica vattenkanna mässing säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Män 30-70 sökes till talroll i ICA reklamfilm. Provfilmning sker under v.15 & v.16. Inspelning sker en dag under v.17. Svara på annonsen så kontaktar vi er och bokar in er på en provfilmning. Provfilmningen tar ca 15 min och sker vardag 9.00 - 18.00. Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras. Annonsören vill ej bli kontaktad av säljare eller representanter för andra castingbolag.
Statister till ICA reklamfilm sökes. Åldrar 18-100 är välkomna att söka. Män och kvinnor. Inspelning sker i Gustafsberg v.39 (26:e - 30:e September) Ersättning som utgår är 500 kr för en halvdag. 999kr för en heldag. Tider är ca 8.00-21.00 Har ni varit med tidigare i en ICA produktion i år (2011) kan ni tyvärr inte vara med igen. Även om ni inte syntes i filmen. Anmäl erat intresse så återkommer vi till de vi väljer. Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Hej! Pga av flytt till större lokal är vi tyvärr tvugna att lämna vår fina lokal. Här mitt emot ICA borgen med kanonläge på Tågaborg finns just nu en ledig lokal. Uthyres till lämplig entreprenör. Lokalen finns direkt i anslutningen till gatan utan trappor med normalstora fönster ut mot gatan, se bifogad bild. Först till kvarn är det som gäller och då jag arbetar så föredrar jag gärna sms eller mail och vänligen respektera detta. Mvh VF
Jubileumskanna Ica / vattenkanna i mässing