Quantcast
Till salu inom: ”

siames kattunge säljes

Tidigare annonser till salu

S*Bergbacken's har en siamesflicka kvar obokad. Född 1/7-11 Färg SIA h. Välmeriterade föräldrar. Ch. S*Bergbackens Thailandica SIA n SC. S*SeeSoo Athos SIA d Kattungarna säljs enligt SVERAK:s regler och levereras tidigast vid 12-14 veckor. Säljes endast till kärleksfullt livslångt hem. Kullen är PRA testad u/a. Vid leverans är kattungarna -registrerade med stamtavla i SVERAK -ID-märkta med chip -vaccinerade två gånger -veterinärbesiktade -dolda fel försäkrade i tre år (ej att förväxla med vanlig försäkring) Välkommen att höra av dig om intresse finns eller har några frågor. Endast seriösa svar.
Vår S*Jean Dark Ariel är dräktig och väntar siamesbabysar i mitten på november med leverans tidigast i mitten på februari. Är du/ni intresserade av en underbar kattkompis och kan erbjuda ett varaktigt och kärleksfullt hem, titta då in på vår hemsida för mer information. En kattunge från S*Zandica är... * Minst 12 veckor vid leverans * Registrerad hos Sverak * Grund vaccinerad * ID-märkt med chip * Avmaskad * Besiktad och har intyg som ej är äldre än 7 dagar * Är dolda fel försäkrad hos Agria i tre år Bilderna föreställer Ariel som dräktig och Ariels tidigare babysar.. Mer info om kullen hittar ni på www.zandica.se
Vår mamma är siames, vår pappa är okänd (mammas hemlighet) Vi är väldigt människokära och människor blir kära i oss. Meila matte för nu är vi 12 veckor och vill ha nya hem. Vi äter bra och busar bra och spinner jättebra, går på lådan sedan vi började krypa dit. Avmaskade två gånger och strax innan leverans. Meila vem du är och telefonnummer så hör matte av sig, om ni verkar OK. Berätta lite om vad ni har för meriter för att bli matte/husse till en av oss.