Quantcast
Till salu inom: ”

siames kattunge säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

S*Bergbacken's har en siamesflicka kvar obokad. Född 1/7-11 Färg SIA h. Välmeriterade föräldrar. Ch. S*Bergbackens Thailandica SIA n SC. S*SeeSoo Athos SIA d Kattungarna säljs enligt SVERAK:s regler och levereras tidigast vid 12-14 veckor. Säljes endast till kärleksfullt livslångt hem. Kullen är PRA testad u/a. Vid leverans är kattungarna -registrerade med stamtavla i SVERAK -ID-märkta med chip -vaccinerade två gånger -veterinärbesiktade -dolda fel försäkrade i tre år (ej att förväxla med vanlig försäkring) Välkommen att höra av dig om intresse finns eller har några frågor. Endast seriösa svar.
Vår mamma är siames, vår pappa är okänd (mammas hemlighet) Vi är väldigt människokära och människor blir kära i oss. Meila matte för nu är vi 12 veckor och vill ha nya hem. Vi äter bra och busar bra och spinner jättebra, går på lådan sedan vi började krypa dit. Avmaskade två gånger och strax innan leverans. Meila vem du är och telefonnummer så hör matte av sig, om ni verkar OK. Berätta lite om vad ni har för meriter för att bli matte/husse till en av oss.
2 små bodnkattungar söker nytt hem. De föddes i oktober och är nu över 12 veckor gamla. Två av fyra finns kvar. En grå hane och en svartvit hona. Kattmamman är rutinerad flerbarnsmor och utekatt. Hon ser ut som en siames i färgen. Pappan är svartvit helst innekatt och detta är hans förstfödda. Han har varit mycket delaktig i uppfostran och vård. Det är honom som ni ser på bilden. Ungarna har således fått en bra modern uppväxt med en närvarande pappa och en snygg skicklig mamma. Kattungarna finns på Ekerö , Rosenhills Trädgård. www.rosenhill.nu
Två creme-maskade (SIA e) killar söker egna kärleksfulla hem! Födda 26/6 och är leveransklara i början av oktober Kattungar som säljs från oss är: Minst 12 veckor gamla Vaccinerade mot kattpest och kattsnuva Chipmärkta Försäkrade i Agria (Även dolda fel- försäkrade) Veterinärbesiktigade Avmaskade PRA-testade vid leverans Registrerade i Föreiningen Hallandskatten, WCF ... och givetvis, ordentligt in-pussade :) Finns intresse, se vår hemsida för fler bilder, stamtavla, information och kontaktuppgifter www.nemosos.se (OBS! Priset är ej förhandlingsbart. Avbetalning accepteras ej)