Quantcast
Till salu inom: ”

känn en doft av kärleken chords säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Grå klänning

Vaggeryd
Babygym

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

B. Wahlströms Bokförlag AB. 1994. 159 s. Inbunden. förlagets illustrerade pappband. Gott skick. Väljer du alltid fel partner? Saknas något i ditt äktenskap? Grälar ni ofta om samma saker? Lägg korten på bordet! Hitta nya spännande möjligheter i din relation eller undersök förutsättningarna i en ny. Kärleken övervinner inte allt. Vill du bygga upp en varaktig relation krävs medvetenhet och omtanke. Du måste lära känna dig själv och din partner väl och vara villig till förändringar. Detta är budskapet i "Lägg korten på bordet". Författarna är psykologer med lång erfarenhet av familjerådgivning. I sin verksamhet har de utarbetat en metod med 66 stycken "relationskort", som tar upp viktiga aspekter i ett förhållande, till exempel, barn, pengar, hygien, politik och humor. Här beskriver de metoden, som är mycket enkel. Korten ska placeras i 4 olika högar beroende på om de beskriver positiva, negativa, obekanta eller oviktiga sidor i ditt förhållande. På så sätt får du en mycket klar bild av vad som är bra och mindre bra mellan dig och din partner ? och varför. Du kommer med all säkerhet att bli förvånad över resultatet . . .
Svenska förlaget. 1999. Häftad bok i nyskick. 315 sidor. Hur blev det så här? Vi som älskade varandra så mycket! Varför känner vi oss nu som främlingar? Mira Kirshenbaums bok är tillägnad alla som verkligen gjort allt för att hålla kärleken vid liv men ändå lever i ett förhållande som känns som ett enda stort problem. Ibland kan det vara svårt att komma underfund med vad som är roten till det onda och man vet inte i vilken ände man ska börja nysta. Genom att ställa frågor hjälper Mira Kirshenbaum, läsaren att se och ringa in sina problem. Därefter kommer hon med förslag på olika lösningar och illustrerar sina ?recept? med öppenhjärtiga exempel ur sitt eget äktenskap men också från sin långa erfarenhet som psykoterapeut med inriktning på samlevnadsproblem. Vår kärlek känns för rätt för att vara fel är en handfast och praktisk bok som har som utgångspunk att det faktiskt går att lösa också mycket svåra problem!
ICA Bokförlag. 2003. 193 s. Pocket. Mycket gott skick. Vad är det som hindrar dig - i just detta ögonblick - att vara den person du vill vara och leva ditt liv precis som du vill leva det? Jo, i första hand rädsla. Vare sig det handlar om arbetet, relationer, pengar eller livet i största allmänhet kan rädslan avhålla oss från att göra vad vi innerst inne vill och måste för att växa som människor och känna oss harmoniska och tillfredsställda. När rädslan håller oss tillbaka känner vi förvirring, frustrering, ilska och hjälplöshet och tvivlar på oss själva. Men det måste inte vara så. Genom att omprogrammera det undermedvetna, vilket den här boken handlar om, kan vi bli av med det felaktiga tänkande som automatiskt hindrar oss från att betvinga rädslan, och omvandla den till kraftfullhet, handling och kärlek. Susan Jeffers, som skrivit boken, har doktorerat i psykologi och lett kurser och hållit föreläsningar om hur man övervinner sin rädsla och gör det man vill göra..
ICA Bokförlag 1999. Pocket, 193 sidor, 180 gram. Mycket gott skick. Vad är det som hindrar dig - just i detta ögonblick - att vara den person du vill vara och leva ditt liv precis som du vill leva det? Jo, i första hand rädsla. När rädslan håller oss tillbaka känner vi förvirring, frustrering, ilska och hjälplöshet och tvivlar på oss själva. Den här boken handlar om att omprogrammera det undermedvetna för att bli av med det felaktiga tänkande som automatiskt hindrar oss från att betvinga rädslan, och att i stället omvandla den till kraftfullhet, handling och kärlek. Sv/v teckningar.
KARTONNAGE. Ica bokförlag 1991. 291 gram. Dåligt skick. Övertippexat namn på pärmens insida, försättsblad saknas, överlag understrykningar med röd överstrykningpenna i hela boken. Frakt 39 kronor A-post eller 36 kronor B-post. ...........................Vad är det som hindrar dig - just i detta ögonblick - att vara den person du vill vara och leva ditt liv precis som du vill leva det? Jo, i första hand rädsla. När rädslan håller oss tillbaka känner vi förvirring, frustrering, ilska och hjälplöshet och tvivlar på oss själva. Den här boken handlar om att omprogrammera det undermedvetna för att bli av med det felaktiga tänkande som automatiskt hindrar oss från att betvinga rädslan, och att i stället omvandla den till kraftfullhet, handling och kärlek.