Quantcast
Till salu inom: ”

känn en doft av kärleken chords piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer mitt digitalpiano som har vägda tangenter med fantastisk känsla samt kraftfullt och dynamiskt ljud. När jag 2008 köpte detta helt nya Yamaha Clavinova CLP 240 så betalade jag 19 985 kr. Nu säljer jag det till 50 % rabatt, 9 990 kr. Jag spelar mycket klassisk musik och är mån om att ha ett piano av god kvalitet. Detta digitalpianokänns som ett akustiskt piano och är perfekt för dig som ibland vill kunna sätta i hörlurarna och spela eller om du vill koppla pianot till din dator via USB-kabel. Självklart har pianot 88 tangenter. Jag har använt pianot varsamt och allt fungerar som när jag köpte det. Här kan du lyssna på pianot: http://www.youtube.com/watch?v=8ATx-t0FItc
Nu säljer vi vårt charmiga kvalitets piano av det kända märket Blüthner, p ga tillökning i familjen och platsbrist! Därav priset! mycket fin akustik. Pianot är stämt. Först till kvarn !! (mått 154 långt, 126 cm högt.) Blutner Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Det här pianot köptes ganska spontant för att jag ville lära mig spela piano. Det har varit ett utmärkt piano att lära sig på och jag rekommenderar det absolut till nybörjare! Nu så känner jag dock att jag vill köpa något mer avancerat! :-) Pianot är så gott som nytt! Piano: Yamaha YPT 220 - 61 tangenter - 375 ljud/instrument inkl. trummor och XGlite - Lär dig spela med hjälp av 102 förvalda låtar
Rabén & Sjögren. Första uppl. 2006. 53 s. Inbunden. 20,5x15,5cm. 223 gram. Nyskick. Mattias Danielsson och Caroline Ginner är journalister och vana att skriva för en ung publik. De har intervjuat barn i hela Sverige och har samlat fakta om kärlek och ilska. Dessutom bidrar barnen själva med fantastiska dikter, citat och tips. Kärleken är både härlig och hemsk - allt från pirr och varm trygghet till hatkärlek och känslan av ett svart, värkande hål. I den här boken berättar 10-12 åringarna själva om kärleken. Det handlar om att bli ihop och om att göra slut. Det handlar om att inte bli tagen på allvar av vuxna, det handlar om kärleken till kompisar, familjen, fotbollslaget, Gud och mycket mer! Dessutom som Bonus: En specialskriven novell av THOMAS HALLING!.
Svenska förlaget | 1999 | Limhäftad | 315 | 9177385136 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska ------ Mer info: Det finns en utbredd myt som säger att kärleken ska tåla allt. inget kan vara mer felaktigt, säger författaren till den här boken, psykoterapeut med lång erfarenhet av parrelationer och samlevnadsproblem. Kärleken måste vårdas i det lilla och det tysta varje dag för att hålla för livets påfrestningar. och så börjar hon sin bok med att ställa frågor för att hjälpa läsaren att se och ringa in sina problem. Det gäller helt enkelt att ställa diagnos för att hon ska kunna komma med förslag till olika lösningar. Lösningar, som kan bidra till att även mycket dåliga relatione får en möjlighet att återhämta sig. För att illustrera sina "recept" tar författarinnan öppenhjärtiga exempel ur sitt eget äktenskap men även från sin praktik. Kirshenbaum har tidigare kommit ut med boken "Ska jag stanna eller gå?", även det en relationshandbok. I likhet med den har detta blivit en handfast, rak och praktisk bok, som har som sin utgångspunkt att vi alla har förmåga att lösa också mycket svåra problem. | LEVERANS: Denna bok skickar vi inom 1-2 vardagar.