Quantcast
Till salu inom: ”

kärcher sc1122 ångtvätt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes pga att jag har för mycket prylar. Köpt i december 2010 för 2300 kr. Använd endast 1 gång. Text nedan och bild från Kärchers hemsida. Effektiv ångtvätt för snabb och hygienisk rengöring. Ångtvätten passar utmärkt för rengöringsområden i köket, badrummet, toaletten, fönster, speglar, tvättfat, släta möbelytor, vid strykning och textilvård. Punktstrålmunstycket är speciellt bra att använda på svårtillgängliga ställen som t.ex. hörn och fogar i badrum och kök. Tack vare att ångan har en temperatur på över 100 grader så överlever inte bakterier. Kontrollampor på tvätten indikerar värme och vattennivå. Tvätten har reglerbar ångmängd och med möjlighet till tre extra förinställningar. Tvätten har ett arbetstryck på 3,0 bar och vattenbehållaren rymmer 1,2 liter. Tvätten har hjul för att lätt kunna flyttas och vikten är 3,4 kg. Till tvätten ingår två st. ångrör på 0,5 meter, ångslang på 2 meter med pistolgrepp, golv- och handmunstycke med frottéöverdrag, punktstrålmunstycke med tillhörande rundborste, fönstermunstycke och avkalkningsmedel.
Kärcher SC1122 - Använd i gång Tryck: 4 bar. Effekt: 1400 watt. Vattentank: 1,2 liter. Vikt: 3 kg. Mått: 36x29x19 cm. Tillbehör: Rundborste, strål-, botten, handmunstycke, rengöringsduk, golvduk. Bra modell med lång slang som kommer åt både högt upp och på trånga ytor. Maskinen är liten och smidig trots sin höga kapacitet vad gäller ånga, värme och tryck. Munstyckena är lätta att koppla av och på. Modellen klarar tuffare uppgifter. Bra bruksanvisning. Nypris c:a 2000 kronor Nu 700:-
Vi säljer vår frysbox då den nu mera är överflödig, den har några år på nacken men den fungerar perfekt. Kanske till sommarstugan? Gram - Basic 100l, säljes för 700kr. Kärcher Ångtvätt SC1122 säljes, inköpt under 2010, obetydligt använd. Nypris 2000kr, vårt pris 1500kr. Finns utanför Veberöd, välkomna att ringa!
Kärcher SC1122 som ny med alla tillbehör.
Kärcher ångtvätt SC1122 i absolut nyskick. Komplett med alla tillbehör och manual (saknas på bild). Nypris idag c:a 2300:- Kan i viss mån levereras i området Göteborg-Kungälv-Ale-Stenungsund. Priset kan möjligen diskuteras på plats. Maila helst, tack!