Quantcast
Till salu inom: ”

köksgrupp säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

1 st avlångt, helt och rejält furuköksbord med åtta platser (ingen klaff eller iläggsskiva, raka ben utan tvärslå). 8 st tillhörande stolar (4 st med lite högre rygg och 4 st med något lägre rygg, vi har ställt varannan). Gruppen är lackad, lätt att torka av och hålla ren. Säljes i befintligt skick. Bättre begagnad av familj med fyra barn, men går att slipa och lacka alt. måla om. (..har ingen egen bild ännu, gruppen är som på bilderna fast två platser längre och stolarna har HEL sittdel, alltså inte ribbade som på den mörkare bilden..) Pris: 800 kr eller högstbjudande!!
Söker en rekorderlig hyresgäst till min fina etta med pentry och badrum perioden 1 augusti (förhandlingsbart) - 31 december på grund av utlandsstudier. Lägenheten är möblerad med säng, köksgrupp, soffa + bord, tv-bänk (ev. TV) m.m. Ligger på kämnärsrätten nära willys, busstation och med cykel är man i stan på en kvart. El och bredband ingår ej. Ett krav är att du står i AFB:s bostadskö. Har främst möjlighet att visa lägenheten juni månad. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad!
En köksgrupp med ett massivt bord & 4 stolar. Varan finns för närvarande i vårt lager men kan kostnadsfritt köras till vår butik i Hammarby Sjöstad. Se gärna våra andra möbler på www.refurn.se Skick: Bruksslitage och mindre lackskada. Mått: Bord: Längd med klaffar 219,5 cm, längd utan klaffar 125 cm, bredd 100 cm, höjd 73 cm. Stolar: bredd 44 cm, djup 42,5 cm, höjd 98 cm, sitthöjd 44,5 cm Uppge artikelnummer 16315.
Måste tyvärr sälja min mysiga och fina köksgrupp då den ej kommer att få plats i mitt nya boende. Matgruppen är i fint skick och har några extra detaljer så som förvaringsluckor under soffdynorna, bordet är förlängningsbart med 2st dolda skivor under bordet. Det som ingår är kökssoffan, bord och dom två stolar som syns på bilden. Mailen är lånad så jag kan endast nås via telefon!
Jag säljer nu min köksgrupp Fusion från Ikea pga att jag flyttar och dessutom vill köpa ett större köksbord för att vi snart blir en större familj. Köpte allt för 2995:- för ca 6 månader sedan så allting är i mycket gott skick! Formen på stolsryggarna är anpassade efter bordets hörn, ni sparar god plats när stolarna skjuts intill bordet. 2000 kr eller högsta bud MVH Evelina

... eller prova att söka på köksgrupp tv-bänk marmor bord