Quantcast
Till salu inom: ”

vacker rökrock siden tidigt 1900-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bild 1-2: Tre st vackra rokokostolar. Sitsen är sliten men under tyget döljer sig ett vackert och mycket fräscht tyg, så det befintliga tyget går att ta bort. Säljer alla tre för 1000kr. Bild 3-5: Vacker stol från tidigt 1900-tal. Tyget är i bra skick, det har dock släppt lite på baksidan av ryggstödet. Fötterna har väldigt fina detaljer. Säljer denna för 1500kr. Vid intresse kontakta mig via mail.
Massivt träskåp med vackra detaljer. Det är tillverkat på tidigt 1900-tal. Två dörrar och en ovandel du kan resa. Under ovandelen hittar du en spegel och fack för div smycken. Det är vackert uppfräschat med bevarad patina. Målat i en mycket ljus gul färg. Dörrarnas framsida är tapetserade med motiv av blommor. Bredd: 79 cm Höjd: 85 cm Djup: 47,5 cm Skåpet är vackert i sig. Passar till hallmöbel, tv-bänk eller som utfyllnad. Vi budade in detta vackra skåp på Helsingborgs auktionsverk men har inte lyckats hittat rätt placering för det. Därför vill vi sälja det vidare. Skåp, kommod, byrå, tv, möbel, hall, sovrum.
Liten blir stor... Säljer nu min dotters vackra klädskåp pga utrymmesbrist då hon ska få göra om sitt rum i tonårsstil. Skåpet är från tidigt1900-tal (gjort av min mammas morfar). Det finns både klädstång och hyllor inne i skåpet. Hyllorna är löstagbara, tar man bort dem går det att använda klädstången. Dörren behöver justeras för att kunna stängas. Åtgärda det och du har ett underbart vackert klädskåp! Mått: H: 188 B: 78 D: 43 Pris: 1.995 kr. Maila mig ditt mobilnr om du är intresserad! Mvh Petra
Vacker rökrock i siden, tidigt 1900-tal.