Quantcast
Till salu inom: ”

kökssoffa trä säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trästaket

Varberg
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Nu skall kökssoffan säljas då vi kommer flytta till ett mindre boende där soffan tyvärr inte får plats. Måtten på soffan är 175 x 49 cm (längd x bredd) och har ett praktiskt förvaringsutrymme under sitsen. Jag är alltid anträffbar på mailen men ringa går lika bra, svarar jag inte lämna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan! MvH David
Utdragbar kökssoffa i trä, som är laserad blå. Sliten på "rätt ställen". Vid högra hörnet på den utdragbara delen har träet släppt lite vid infästningen, men det går lätt att ordna med en skruv! Mått ca: Längd 190-195 cm, Djup (indragen) 50-60 cm, Höjd ca 100 cm. (Observera att måtten är en ungefärlig uppskattning!) Billigare vid snabb affär! Köparen fraktar själv!
Köksbord i massivt trä (går bra att slipa och lacka) med två klaffar som kan fällas upp för att förvandla bordet för 4 till ett bord för 8-10 pers. Två lådor för förvaring finns i bordet. Kökssoffa med uppfällbart lock som möjliggör förvaring. Locket kläs lätt om med en tygbit och häftpistol. 5 stolar som matchar bord och soffa. Allt är välanvänt, vilket innebär att det finns repor och märken. 900 kr för allt, kan förhandlas ner om ni köper det nu i helgen. (3-5/2)
Underbar soffa till lantköket. Gedigen i trä, med mycket förvaringsmöjlighet under locket. Längden på 195 cm ger möjlighet till en middagslur! Högsta höjd 99 cm, sitthöjd 45 (möjlighet att ordna en egen dyna), Djup 55 cm. Har du tur kanske vi också har något fint handvävt tyg i butiken, som passar till locket! Finns att köpa i vår butik i Genarp, under våra öppettider ons 14-18 lör 10-14 Kan ej reserveras, utan först till kvarn gäller.
Vacker kökssoffa i trä. Soffan är av äldre modell och mycket gedigen. Stor och bra förvaring under locket, lådan går att dra ut och göra till en säng. Lite sliten i trät på några ställen men för övrigt i gott skick! Mått: 180 cm lång, 67 cm djup, 82 cm hög, 43 cm i sitthöjd Pris: 1500 kr Så länge annonsen finns kvar, finns soffan kvar!