Quantcast
Till salu inom: ”

soffa bortskänkes säljes

Tidigare annonser till salu

Poäng fåtölj från IKEA. Svart klädsel med björkstomme. Ca ett år gammal, knappt använd. 100 kr. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40094558 Galant skrivbord från IKEA. Vit skiva och vita ben, höj- och sänkbart. 300 kr. Mått: Bredd: 160 cm Djup: 80 cm Min. höjd: 60 cm Max. höjd: 90 cm http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S19849516 Grå soffa. Lite sliten, men väldigt skön! Bortskänkes mot avhämtning. Ring eller mejla vid intresse.
Den här soffan har tjänat oss väl i många år, men behöver nu lämna plats för annat. Därför skänker vi bort den till någon som kan komma och hämta den omgående! Soffan är i bra skick, men har några år på nacken och klädseln är solblekt på sina ställen då den stått nära ett fönster. Finns att hämta mitt inne i stan nära hötorget. Slå en signal eller skicka ett sms vid intresse, vill bli av med den snarast möjligt så först till kvarn gäller! Ps. Kuddarna på bilden ingår ej..
Soffa från Ikea, mod Tomelilla bortskänkes mot avhämtning. 3-Sits soffa. Soffan är något sliten och har en del fläckar på sig. Nytt tyg till soffan finns att köpa online och soffan blir då som ny igen. Finns på Södermalm och bortskänkes till första som hämtar den. Obs- Jag kan inte hjälpa till att bära den så ni bör vara två personer som bär den. Dekorationskuddar medföljer ej, dock medföljer soffkuddarna som tillhör soffan!
Hej! Soffor och bord bortskänkes till den som kan hämta dem. Pga av flytt till studentlya. Dem är i helt okej skick och det är avtagbar klädsel om man vill tvätta dem. Kuddarna är även lösa och kan tas av om man vill sova på soffan! Är du en student eller bara en som är behov av soffor och soffbord så är du välkommen att hämta dem.
IKEA Klippan Soffa - Röd klädsel. Storlek Bredd: 180 cm Djup: 88 cm Höjd: 66 cm Sitsdjup: 54 cm Sitshöjd: 43 cm Antal sittplatser: 2 stycken (3 stycken går men lite trångt). Soffan är lite trasig på ena armstödet, men i övrigt i fint skick. Klädsel röd - avtagen för att kunna tvättas (på bilden syns soffan med avtagen klädsel). Bortskänkes mot avhämtning.