Quantcast
Till salu inom: ”

kajak point 65 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kajak

Skåne län
Kajak
F
Kalmar
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stabil med stor lastkapacitet. K3R är utrustad med allt som behövs för flera veckors paddling eller en dag med en vän på sjön och varför inte ta med hunden eller barnet. Mellan sittbrunnarna finns en lastbrunn som får kajaken att sluka enorma mängder packning. I för och akter har den har generöst tilltagna stuvutrymmen som givetvis är vattentäta. Materialet är glasfiber. Denna kajak köptes in ny för ca 5 år sedan. Den har paddlats 2 gånger så inget slitage, som ny. Komplett med paddlar och sittbrunnsöverdrag. Maila mig ert telefonnummer om ni är intresserade.
Tandemkajak med mycket plats för packning. Martinin är enkel att hantera både i vattnet och på land. Den är mycket stabil och sjösäker. Med Point 65s innovativa Snap-Tap system tar du isär och sätter ihop kajaken på 10 sekunder. Martinin är en fullutrustad rekreationskajak med hög prestanda som du enkelt tar med i bilens baklucka. Vi har haft den i 2 år och den är i mycket gott skick. Nypris 13995:- vid snabb affär skickas extra sittdel med gratis, värde: 5499:-
Point 65°N kajak i glasfiber med skedda. Väldigt bra skick. Längd 525cm Bredd 55cm Sittbrunn bredd 41 längd 71 djup 55 Två rediga packluckor samt spännband på däcket. Snabb och lättpaddlad utan att vara rank. Sparsamt använd och i väldigt bra skick. Paddel i wavemodell, kjol och flytväst ingår. Kostade ca 19000:- ny år 2008. Stått magasinerad sedan 2010. Paddeln kostade ca 2000. 10 000:- för allt.
1 st Zegul 503 och 1 st Point 65 Crunch i polyeten säljes. Båda i fint skick. Nya nylonkapell ingår ...
Havskajak Point 65¤Nord Five-O-Five 3-lager GTE roder med paddel, sittbrunnskapell samt taklastbågar säljes. Endast använd 2 timmar.