Quantcast
Till salu inom: ”

kajak k2 säljes

Hyra Kajak
F
Stockholm
Hyra Tält
F
Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min kajak (den gula på bilden). En kanonfin Point 65! Jag har haft den i en säsong och paddlat den i alla möjliga förhållanden. Tycker att den är riktigt trevlig att paddla och hade inte bytt ut den om det inte vore för att vi nyligen fått barn och nu tänker satsa på en K2 där det finns plats för lillgrabben också. Kajaken är utrustad med skedda, kompass och stora packutrymmen. Pris: 8.000:- inklusive kapell Säljer även ett Takräcke av märket Thule som är använt 5 dagar. Modell Rapid System 754 Pris: 1.000:- (nypris 1.500:-)
Kajak av äldre Trapper-modell med roder. Stabil och säker, men ändå lättdriven. Bra stuvutrymmen med kajaksport-luckor. Inkl två paddlar och sittbrunnskapell. Längd: 6,1 m Bredd: 0,69 m Max deplacement: ca 250 kg Sittbrunnar: 0,8m x 0,42 m
Lettmann Marathon K2, med gott om utrymme för stora paddlare pga rejäla sittbrunnar, i fint skick. Stort packutrymme, roder, ryggstöd. Obs! Endast telefonkontakt!!
Jag säljer nu min kajak K2, liknande den modell Kustjägarna har använt i många år. Lättpaddlad, rymlig och säker. Är extra lämplig att använda på stora vatten och tål grov sjö. Kanotskrovet består av ett impregnerat, slitstarkt bomulls- däck (nyligen impegregnerat). Det ger utmärkt genomluftning och ett gott klimat inuti skrovet, något som är viktigt när man paddlar med kapell. Denna kajak är en militär version, där botten är förstärkt med hypalongummi och 4 extra kölremsor samt bärhantag i för och akter. Materialet är UV-resistent och tål låga temperaturer. Kanotskrovet har två längsgående luftslangar, 2x40 liter på var sida däcket, vilket garanterar hög flytsäkerhet. Till trästommen används förstklassigt material av ask. Till tvärspanten, bottenplattan och längsgående sidospanten används vattenfast marinplywood av första klass. Nyligen behandlat! Beslagstekniken gör montering lätt och kanoten stabil. 1. Smidig och utrymmessnål konstruktion av kajakens stäv 2. Kraftiga och effektiva låskopplingar. 3. Ny lättkopplad bottenplatta. 4. Kompakta packmått, kan packas i medföljande packväskor. Dessutom robust rodersystem i lättmetall med stora pedaler och mycket hållbar ryggstödskonstruktion. Rejäla och bekäma sittdynor av hårdgummi med dränering. Kapell och 2 st midjeskydd medföljer.
Nästan ny familjekajak säljes. Stabil havs k2 med en packbrunn i mitten. perfekt för längre turer för två med mycke packning eller kortare turer med barn/hund. Kajaken är extremt stabil men en k2 är som en tandemcykel två motorer men bara ett motstånd att övervinna.