Quantcast
Till salu inom: ”

kajak k2 säljes

Tidigare annonser till salu

Kajak tvåmans K2 400:- Välkommen till KajakSyd! KajakSyd ligger mitt ute i den Blekingska skärgården med härliga och lättillgängliga paddelvatten. Här erbjuder vi möjligheter att hyra och köpa kajak, köpa tillbehör samt att gå olika kurser. Samtliga av våra kursledare är certifierade instruktörer. Extra bra för dig som blivit lite sugen på en kajak, men som kanske inte är så rutinerad, är att det i samtliga kajakköp ingår en grundkurs ute till havs. Mycket uppskattat! Vi har flera olika kajaker att välja mellan, så kika på vår hemsida eller ring och boka en gratis provpaddling, kanske redan idag!
K2 med barnsittbrunn 500:- Välkommen till KajakSyd! KajakSyd ligger mitt ute i den Blekingska skärgården med härliga och lättillgängliga paddelvatten. Här erbjuder vi möjligheter att hyra och köpa kajak, köpa tillbehör samt att gå olika kurser. Samtliga av våra kursledare är certifierade instruktörer. Extra bra för dig som blivit lite sugen på en kajak, men som kanske inte är så rutinerad, är att det i samtliga kajakköp ingår en grundkurs ute till havs. Mycket uppskattat! Vi har flera olika kajaker att välja mellan, så kika på vår hemsida eller ring och boka en gratis provpaddling, kanske redan idag!
Nu ska jag sälja min kajak (den gula på bilden). En kanonfin Point 65! Jag har haft den i en säsong och paddlat den i alla möjliga förhållanden. Tycker att den är riktigt trevlig att paddla och hade inte bytt ut den om det inte vore för att vi nyligen fått barn och nu tänker satsa på en K2 där det finns plats för lillgrabben också. Kajaken är utrustad med skedda, kompass och stora packutrymmen. Pris: 8.000:- inklusive kapell Säljer även ett Takräcke av märket Thule som är använt 5 dagar. Modell Rapid System 754 Pris: 1.000:- (nypris 1.500:-)
Kajak av äldre Trapper-modell med roder. Stabil och säker, men ändå lättdriven. Bra stuvutrymmen med kajaksport-luckor. Inkl två paddlar och sittbrunnskapell. Längd: 6,1 m Bredd: 0,69 m Max deplacement: ca 250 kg Sittbrunnar: 0,8m x 0,42 m
Lettmann Marathon K2, med gott om utrymme för stora paddlare pga rejäla sittbrunnar, i fint skick. Stort packutrymme, roder, ryggstöd. Obs! Endast telefonkontakt!!