Till salu inom

"kakelimitation klick 50x60 säljes"

Surahammar
Igår

Få ditt lån med ett klick

2 000 kr
Citiboard
Gotlands län
Igår

Få ditt lån med ett klick

2 000 kr
Citiboard
Nordanstig
Igår

Få ditt lån med ett klick

2 000 kr
Citiboard
Markaryd
Igår

Få ditt lån med ett klick

2 000 kr
Citiboard
Markaryd
Igår

Få ditt lån med ett klick

1 000 kr
Citiboard
Uppsala
Igår

Bia hundbädd, 50x60 cm, oan...

450 kr
Blocket.se
Alingsås
Idag

Kährs Pale 3-stav mattlacka...

4 000 kr
Blocket.se
Sundbyberg
Idag

HALVA PRISET på alla mattor...

Blocket.se
Butik Boden
Idag

Kampanj Kährs Vinylgolv

399 kr
Blocket.se
Butik Gävle
Idag

Polaris Titan XC 800 *I but...

159 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Spis, ugn och micro  ·  Sundsvall

Spis, 50 x 60

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
En spis på 50 x 60, med 3 kokplattor. Kan tyvärr inte ge någon exakt ålder men äldre än 5 år. Har inte upplevt några problem under tiden jag använde den. Det är en liten spis och passar de mest trånga kök. Har ett par skönhetsfel men inga som jag har upplevt har gett några problem. Har tappat plasten till lucköppnaren till ugnen men går enkelt att öppna luckan med en handduk eller dylikt. Priset är prutbart.
400 kr
Blocket.se

Klickerträning för hund. Klicker ej med.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Bilda förlag. 2002. Hårda pärmar, inbunden bok i mycket välbevarat skick. Lite hanteringsspår på pärmarna men som helhet fina pärmar! 164 sidor. Klickerträning för din hund? är en praktisk bok som hjälper dig med tips och råd för att på bästa sätt klickerträna din hund. Boken är skriven av Morten Egtvedt och Cecillie Køste. Klickerträning är inte något som bara är till för proffsiga hundtränare, det är en träningsmetod som vilken hundägare som helst kan använda sig av och lätt ta till sig. I den här boken får man läsa sig grunderna och efter hand som man själv och hunden lär sig så går man upp i svårighet. Det är teoretiska genomgångar som följs av uppgifter man ska träna med hunden, man lär sig också veta varför en hund beter sig som den gör. I den praktiska delen av boken får man band annat lära sig viktig vardagslydnad men även andra roligare övningar så som konster. Tom plastficka bakre pärmen, klicker ej med.
125 kr
Bokbörsen.se
Byggvaror  ·  Umeå

HALVA PRISET Ekparkett klick

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi flyttar och säljer allt. Ekparkett (äkta trägolv) med klick finns att köpa för 100:- kvm. Du får själv ta bort golvet på plats. Ekgolvet är nytt och fräscht. Vi säljer även allmogelister 150:-/st. Välkommen att titta på Öppet Hus Onsdag 16 okt kl. 15-19 Lördag 19 okt. kl. 10-16 Först till kvarn. Kontant betalning eller kort, köparen monterar ner varorna och fraktar bort dessa vid köptillfället. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
100 kr
Blocket.se
Natur och djur  ·  Sundbyberg

Nybörjarkurs i klicker och tricks

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nybörjarkurs i klicker och tricks. Är DU nyfiken på att prova på klickerträning är du varmt välkommen! Vi kommer bland annat att gå igenom följande: * Hur klickern fungerar och vad man kan använda den till * Skillnad på klickerträning och klickeranvändning * Shaping och andra sätt att träna med klicker * Targetträning; tasstarget, nostarget, handtarget * Tips på roliga eller nyttiga tricks samt hur man kan lära in dem Lördag 3/5 + söndag 4/5 kl 12-15, inklusive fikapaus Eller lördag 14/6 + söndag 15/6 kl 12-15, inklusive fikapaus Var? Odalvägen i Sundbyberg Vad kostar det? 750 kr, inklusive klicker, lätt fika, diplom och ett litet kompendium Hur anmäler jag mig? Via hemsidan www.parltassar.se Se hemsidan för mer information om kursen och Pärltassars utbud. Välkommen!
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Berg

Kakelimitation klick 50x60

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Stänkskydd över diskbänk, bänkskiva i kakelimitation med klicksystem 9st 50x60 säljes p.g.a. överköp. Skivorna finns i Torvalla.(köpt på IKEA) tel. 0703489562
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj