Quantcast
Till salu inom: ”

kakelimitation klick 50x60 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En spis på 50 x 60, med 3 kokplattor. Kan tyvärr inte ge någon exakt ålder men äldre än 5 år. Har inte upplevt några problem under tiden jag använde den. Det är en liten spis och passar de mest trånga kök. Har ett par skönhetsfel men inga som jag har upplevt har gett några problem. Har tappat plasten till lucköppnaren till ugnen men går enkelt att öppna luckan med en handduk eller dylikt. Priset är prutbart.
Bilda förlag. 2002. Hårda pärmar, inbunden bok i mycket välbevarat skick. Lite hanteringsspår på pärmarna men som helhet fina pärmar! 164 sidor. Klickerträning för din hund? är en praktisk bok som hjälper dig med tips och råd för att på bästa sätt klickerträna din hund. Boken är skriven av Morten Egtvedt och Cecillie Køste. Klickerträning är inte något som bara är till för proffsiga hundtränare, det är en träningsmetod som vilken hundägare som helst kan använda sig av och lätt ta till sig. I den här boken får man läsa sig grunderna och efter hand som man själv och hunden lär sig så går man upp i svårighet. Det är teoretiska genomgångar som följs av uppgifter man ska träna med hunden, man lär sig också veta varför en hund beter sig som den gör. I den praktiska delen av boken får man band annat lära sig viktig vardagslydnad men även andra roligare övningar så som konster. Tom plastficka bakre pärmen, klicker ej med.
Vi flyttar och säljer allt. Ekparkett (äkta trägolv) med klick finns att köpa för 100:- kvm. Du får själv ta bort golvet på plats. Ekgolvet är nytt och fräscht. Vi säljer även allmogelister 150:-/st. Välkommen att titta på Öppet Hus Onsdag 16 okt kl. 15-19 Lördag 19 okt. kl. 10-16 Först till kvarn. Kontant betalning eller kort, köparen monterar ner varorna och fraktar bort dessa vid köptillfället. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nybörjarkurs i klicker och tricks. Är DU nyfiken på att prova på klickerträning är du varmt välkommen! Vi kommer bland annat att gå igenom följande: * Hur klickern fungerar och vad man kan använda den till * Skillnad på klickerträning och klickeranvändning * Shaping och andra sätt att träna med klicker * Targetträning; tasstarget, nostarget, handtarget * Tips på roliga eller nyttiga tricks samt hur man kan lära in dem Lördag 3/5 + söndag 4/5 kl 12-15, inklusive fikapaus Eller lördag 14/6 + söndag 15/6 kl 12-15, inklusive fikapaus Var? Odalvägen i Sundbyberg Vad kostar det? 750 kr, inklusive klicker, lätt fika, diplom och ett litet kompendium Hur anmäler jag mig? Via hemsidan www.parltassar.se Se hemsidan för mer information om kursen och Pärltassars utbud. Välkommen!
Stänkskydd över diskbänk, bänkskiva i kakelimitation med klicksystem 9st 50x60 säljes p.g.a. överköp. Skivorna finns i Torvalla.(köpt på IKEA) tel. 0703489562