Quantcast
Till salu inom: ”

bilbarnstol begagnad bilder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykelstol barn

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Samma färg och modell som på bilden. Denna bilbarnstol är endast använd ca 1 månad. Den ser ut som om den vore helt ny. Monterings papper har jag tyvärr tappat bort men finns att hämta på internet tex If.se. If iZi har genomgått över tvåhundra olika krocktester, allt från enklare tester i testjigg till mera avancerade i bilkaross. Det omfattande testarbetet har lett fram till en rad nya patent men framför allt har det gjort If iZi till en riktigt säker stol som även klarar att skydda barnet i mera extrema situationer. De oberoende testerna visar att If iZi ligger klart i topp när det gäller säkerhet.
Sittdelen är vändbar och ryggen kan ställas från sittande läge till helt liggande läge. 3 delar. Stora lufthjul. Lämplig från födseln till 15 kg (0-4 år) Fräsch och knappt använd bilbarnstol Från0-13kg ser ut som på bild Om intresserad så ring gärna... kan disk. vid snabb affär.
Hej, Säljer nu vår barnstol i mycket fin skick. Den är samma färg som på bilden, "Safari. De bästa funktionerna tycker jag är liggläget och att den enkelt kan flyttas över/klicka på vagnen så slipper man väcka bebisen. Nypris 2200 kronor. Säljes för 1000 vid snabb affär. Bifogar text om stolen från hemsidan. Maila gärna så kan jag ringa upp. Mvh, Linda (www.besafe.se) BeSafe är en av marknadens säkraste bilbarnstolar. BeSafe först att klara "Plustest" - Sidokollisions skydd - Fempunktsbälte - Indikator - Ny bältesdragning - Flyttbar huvudkudde - Unik gungfunktion + Viloläge (ej vid körning) - Ergonomiskt bärhandtag - Tvättbar klädsel
Bilstol 1 - Bild 1 iZi KidX3 För barn från ca 9 månader till ca 4 år. Endast bakåtvänd. 2000:- Bilstol 2 - Bild 2 iZi UP För barn från ca 4 år till ca 10 år (max 36 kr). Endast för framåtvänd montering. 1500:- Båda stolarna är ifrån det bästa märket (IF) som har genomgått flera hundra säkerhetstester där det visar att dem är bäst i test. Båda stolarna är i fint skick och har aldrig varit med om en krock. De är cirka 1 år gamla. RING vid intresse!
Hej! Säljer nu min britax bilbarnstol använd från nyfödd upp till 9 mån. En aning solblekt (därav det låga priset) men är annars i jättebra skick. Lätt att montera fast. Broschyr hur man sätter fast medföljs inte men jag visar hur man gör vid ev. köp. Går att ta bort tyget och tvätta. Ej krockat med bilstol och kommer från ett djur- och rökfritt hem! Ps: Kommer tvätta tyget innan så det antal få fläckar som syns i bilden kommer inte synas senare. Kollar mailen dagligen! Mvh, Johanna.