Quantcast
Till salu inom

"bilbarnstol begagnad bilder säljes"

Järfälla
Idag

Bugaboo Fox

8 700 kr
Blocket.se
Bromma
Igår

Fint Babyskydd MAXI-COSI ROCK

900 kr
Blocket.se
Lund
Igår

Barnstolar, Bältesstol

600 kr
Blocket.se
Täby
Igår

BeSafe izi kid bilstol

1 000 kr
Blocket.se
Karlskoga
2 dagar

Bilbarnstolar Akta Graco/Em...

500 kr
Blocket.se
Örkelljunga
2 dagar

Baby Saker

1 300 kr
Blocket.se
2 dagar

Maxi-Cosi Mobi (XP)

600 kr
Blocket.se
Växjö
2 dagar

Stokke vagn 3 i 1

3 000 kr
Blocket.se
Täby
3 dagar

Bilbarnstolar och bas

700 kr
Blocket.se
Helsingborg
3 dagar

Bilbarnstol iZi Kid X2 i-size

2 222 kr
Blocket.se
Halmstad
3 dagar

Britax babyskydd

3 000 kr
Blocket.se
Uppsala
3 dagar

BeSafe iZi Plus Bältesstol...

1 000 kr
Blocket.se
Haninge
3 dagar

3 St vagnar

800 kr
Blocket.se
Västerås
3 dagar

Bältesstol

350 kr
Blocket.se
Kungälv
3 dagar

Akta Graco bilstol 15-36 kg

350 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 13

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Kista

Be safe Izi Kid

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Samma färg och modell som på bilden. Denna bilbarnstol är endast använd ca 1 månad. Den ser ut som om den vore helt ny. Monterings papper har jag tyvärr tappat bort men finns att hämta på internet tex If.se. If iZi har genomgått över tvåhundra olika krocktester, allt från enklare tester i testjigg till mera avancerade i bilkaross. Det omfattande testarbetet har lett fram till en rad nya patent men framför allt har det gjort If iZi till en riktigt säker stol som även klarar att skydda barnet i mera extrema situationer. De oberoende testerna visar att If iZi ligger klart i topp när det gäller säkerhet.
1 300 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Södertälje

Barnvagn 3 i 1 med tillbehör 2010

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Sittdelen är vändbar och ryggen kan ställas från sittande läge till helt liggande läge. 3 delar. Stora lufthjul. Lämplig från födseln till 15 kg (0-4 år) Fräsch och knappt använd bilbarnstol Från0-13kg ser ut som på bild Om intresserad så ring gärna... kan disk. vid snabb affär.
4 500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

BeSafe iZi Kid - bäst i test i flera år

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej, Säljer nu vår barnstol i mycket fin skick. Den är samma färg som på bilden, "Safari. De bästa funktionerna tycker jag är liggläget och att den enkelt kan flyttas över/klicka på vagnen så slipper man väcka bebisen. Nypris 2200 kronor. Säljes för 1000 vid snabb affär. Bifogar text om stolen från hemsidan. Maila gärna så kan jag ringa upp. Mvh, Linda (www.besafe.se) BeSafe är en av marknadens säkraste bilbarnstolar. BeSafe först att klara "Plustest" - Sidokollisions skydd - Fempunktsbälte - Indikator - Ny bältesdragning - Flyttbar huvudkudde - Unik gungfunktion + Viloläge (ej vid körning) - Ergonomiskt bärhandtag - Tvättbar klädsel
1 000 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Kristianstad

2 bilbarnstolar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bilstol 1 - Bild 1 iZi KidX3 För barn från ca 9 månader till ca 4 år. Endast bakåtvänd. 2000:- Bilstol 2 - Bild 2 iZi UP För barn från ca 4 år till ca 10 år (max 36 kr). Endast för framåtvänd montering. 1500:- Båda stolarna är ifrån det bästa märket (IF) som har genomgått flera hundra säkerhetstester där det visar att dem är bäst i test. Båda stolarna är i fint skick och har aldrig varit med om en krock. De är cirka 1 år gamla. RING vid intresse!
2 000 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Falun

Britax bilbarnstol nyfödd och uppåt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Hej! Säljer nu min britax bilbarnstol använd från nyfödd upp till 9 mån. En aning solblekt (därav det låga priset) men är annars i jättebra skick. Lätt att montera fast. Broschyr hur man sätter fast medföljs inte men jag visar hur man gör vid ev. köp. Går att ta bort tyget och tvätta. Ej krockat med bilstol och kommer från ett djur- och rökfritt hem! Ps: Kommer tvätta tyget innan så det antal få fläckar som syns i bilden kommer inte synas senare. Kollar mailen dagligen! Mvh, Johanna.
250 kr
Blocket.se