Allt till salu inom "bilbarnstol begagnad bilder"

Sortering:
Bilbarnstol
Lund
Idag

Bilbarnstol Visa liknande

950 kr
Blocket.se
Axkid Modukid bilbarnstol
Motala
Idag

Axkid Modukid bilbarnstol

990 kr
Blocket.se
Besafe izi-kid bilbarnstol...
Uppsala
Idag

Besafe izi-kid bilbarnstol...

1 200 kr
Blocket.se
Bilbarnstol
Alingsås
Igår

Bilbarnstol Visa liknande

45 kr
Blocket.se
Britax max way
Lund
Igår

Britax max way Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Bilbarnstol, Svart
Butik

Bilbarnstol, Svart

4 499 kr
NYTT Mekonomen
Bilbarnstol, Svart
Butik

Bilbarnstol, Svart

4 599 kr
NYTT Mekonomen
Bilbarnstol, Röd
Butik

Bilbarnstol, Röd

4 499 kr
NYTT Mekonomen
Bilbarnstol, Grå
Butik

Bilbarnstol, Grå

6 199 kr
NYTT Mekonomen
Visar sida 1 av 38

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Kista

Be safe Izi Kid

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Samma färg och modell som på bilden. Denna bilbarnstol är endast använd ca 1 månad. Den ser ut som om den vore helt ny. Monterings papper har jag tyvärr tappat bort men finns att hämta på internet tex If.se. If iZi har genomgått över tvåhundra olika krocktester, allt från enklare tester i testjigg till mera avancerade i bilkaross. Det omfattande testarbetet har lett fram till en rad nya patent men framför allt har det gjort If iZi till en riktigt säker stol som även klarar att skydda barnet i mera extrema situationer. De oberoende testerna visar att If iZi ligger klart i topp när det gäller säkerhet.
1 300 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Södertälje

Barnvagn 3 i 1 med tillbehör 2010

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Sittdelen är vändbar och ryggen kan ställas från sittande läge till helt liggande läge. 3 delar. Stora lufthjul. Lämplig från födseln till 15 kg (0-4 år) Fräsch och knappt använd bilbarnstol Från0-13kg ser ut som på bild Om intresserad så ring gärna... kan disk. vid snabb affär.
4 500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

BeSafe iZi Kid - bäst i test i flera år

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Hej, Säljer nu vår barnstol i mycket fin skick. Den är samma färg som på bilden, "Safari. De bästa funktionerna tycker jag är liggläget och att den enkelt kan flyttas över/klicka på vagnen så slipper man väcka bebisen. Nypris 2200 kronor. Säljes för 1000 vid snabb affär. Bifogar text om stolen från hemsidan. Maila gärna så kan jag ringa upp. Mvh, Linda (www.besafe.se) BeSafe är en av marknadens säkraste bilbarnstolar. BeSafe först att klara "Plustest" - Sidokollisions skydd - Fempunktsbälte - Indikator - Ny bältesdragning - Flyttbar huvudkudde - Unik gungfunktion + Viloläge (ej vid körning) - Ergonomiskt bärhandtag - Tvättbar klädsel
1 000 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Kristianstad

2 bilbarnstolar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bilstol 1 - Bild 1 iZi KidX3 För barn från ca 9 månader till ca 4 år. Endast bakåtvänd. 2000:- Bilstol 2 - Bild 2 iZi UP För barn från ca 4 år till ca 10 år (max 36 kr). Endast för framåtvänd montering. 1500:- Båda stolarna är ifrån det bästa märket (IF) som har genomgått flera hundra säkerhetstester där det visar att dem är bäst i test. Båda stolarna är i fint skick och har aldrig varit med om en krock. De är cirka 1 år gamla. RING vid intresse!
2 000 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Falun

Britax bilbarnstol nyfödd och uppåt

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Hej! Säljer nu min britax bilbarnstol använd från nyfödd upp till 9 mån. En aning solblekt (därav det låga priset) men är annars i jättebra skick. Lätt att montera fast. Broschyr hur man sätter fast medföljs inte men jag visar hur man gör vid ev. köp. Går att ta bort tyget och tvätta. Ej krockat med bilstol och kommer från ett djur- och rökfritt hem! Ps: Kommer tvätta tyget innan så det antal få fläckar som syns i bilden kommer inte synas senare. Kollar mailen dagligen! Mvh, Johanna.
250 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj