Quantcast
Till salu inom: ”

kalle berga konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Målad tavla

Linköping
Konst

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta är en ljus och vacker hörnlägenhet på högsta våningen av tre, med fönster åt tre olika håll och läcker planlösning. Vardagsrummet har stora fönster med stort ljusinsläpp. Lägenheten är väldigt fräsch (tror den renoverades 2009). Badrummet är helkaklat med badkar och handduksvärmare. Köket är stort och ljust med kyl/frys i fullhöjd och diskmaskin. Det finns 7 garderober i lägenheten. Lägenheten ligger i Berga med 20 minuters promenad till stan och 7 minuter med buss (det finns 3 olika bussar att välja på). Omgivningarna i Berga är väldigt vackra, dels med närhet till eklandskapet och även promenadstråket kring tinnerbäcken. Det finns mataffär, frisör, apotek, sushirestuarang, pizzeria, vårdcentral, tandläkare etc 2 minuter från lägenheten. Vi önskar byta till en lägenhet i Storstockholm, allt är av intresse men helst i västerort. Flytt till Stockholm på grund av arbete.
En ljus och fin tvåa i Majelden. Nya tapeter sen ett år tillbaka då jag och min sambo flyttade in här. 5 min cykeltur till centrum. Balkong mot innergården. Nära till Berga centrum där det finns Ica, pizzeria, apotek med mera. Förråd på vinden och i källaren. Tvättstuga i samma trappuppgång med två tvättmaskiner, en torktumlare och torkskåp. Kök med stor kyl och frys.
Detta är en trevlig lägenhet mellan Berga och Södra Ekkällan i Linköping. Gångavstånd till centrum på 10-15 min. Gångavstånd till matbutik, både Coop Extra & ICA, med apotek, spelbutik, vårdcentral mm. Relativt nybyggd lägenhet ifrån 2007 som har Tvättmaskin, diskmaskin och torktumlare i lägenheten. Stort kök som är öppet till vardagsrum och två sovrum. Anledningen till att jag söker nytt är att jag nu bor ensam så lägenheten är för stor och för dyr för bara mig. Intresserad av lägenhet i Linköpings innerstad.
Vi har en lägenhet på 2,5 rum och kök, 70 kvm. Lägenheten är i bra skick och tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. Trapphus är nyligen renoverat och spisen är ny från 2013. Lägenheten ligger i ett lugnt område med bra grannar och hyresvärd. Hyran är på ca 6600:- och då ingår parkering på innergård där även möjlighet till gästparkering finns. Vi är en familj som söker en lägenhet om minst fyra rum och kök, i Linköping. Lägenheten bör vara belägen i ett barnvänligt område, exempelvis inte på en högtrafikerad gata. Det är viktigt att det finns goda parkeringsmöjligheter, antingen med parkering på gård alternativt i garage. Vi är intresserade av områden som Ekkällan, T1/Valla, Gottfridsberg, Hejdegården, Tannefors och Vasastan men även andra områden kan vara av intresse, dock ej Skäggetorp, Ryd, Lambohov eller Berga. Vi är flexibla gällande inflyttningsdatum.
Hej! Jag har en mysig två:a i höghusen i Berga, fräsch med ljusa tapeter och rymlig yta, kök i fint skick som ser nyligen renoverat men detta ska renoveras trots extremt bra skick, inom snar framtid. Trägolv i både vardagsrum och sovrum, stor rymlig balkong, 5 stora garderober i hallen varv en i sovrummet, badkar. Tvätt stugan finns i källaren samt förråd. P-plats ska enligt hyresvärd inte vara så svårt att ordna. Anledningen till bytet är av ekonomiska skäl, samt privata skäl. Lägenheten är kanon, det är inte heller lyhört(aldrig hört grannen ovan/under eller i sidled) Önskar läge i johannelund, ekholmen och i övriga staden.