Till salu inom

"torbjörn finn konstnär säljes"

Karlstad
Igår

Ford C-Max 1.6 Ny kamrem Ny...

63 000 kr
Blocket.se
Butik Sundbyberg
Igår

Kontorslokal Sturegatan Sun...

149 000 kr
Blocket.se
Butik Gävle
Igår

Tenaci bromskit Volvo 740/9...

17 750 kr
Blocket.se
Eda
Igår

Passat 170hk säljes

60 000 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Soffbord Ikea Stockholm Sat...

800 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Jesper Waldersten

8 000 kr
Blocket.se
Igår

En liten fin tavla

550 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Golf, Passat, Caddy, Audi mfl

Blocket.se
Järfälla
Igår

Toyota, Renault, Kia, Nissan

Blocket.se
Butik

Butik

Torbjörn Zetterholm

400 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Linköping

Medryttare finnes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker en trevlig ponny/liten häst att rida och sköta ca. 2ggr/vecka åt min 13-åriga dotter. Vill att det ska vara en mysig kompis som man kan rida ut i skogen med, träna dressyr & hoppa i ridhus/paddock men ingen tävlingsträning. Hon har ridit i cirka 5 år och rider idag lektion på Valla Pk. Jag har också erfarenhet att häst och har i mina tonår haft egen häst under ett 10-tal år och räknar med att finnas där och stötta om behov uppkommer. Vi vill gärna att hästen finns i de västra delarna av Linköping (Malmslätt, Västerlösa, Vikingstad med omnejd) men allt av intresse
0 kr
Blocket.se

Erfarenhet av försäljning mot företag? Utvecklande innesäljartjänst finnes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Komet söker dig som vill arbeta i en utmanande och utvecklande roll på ett företag med ett positivt och drivet säljteam. Företaget är ett renodlat elhandels- och kundserviceföretag. Verksamhetsområdet är västra Sverige med huvudkontor i Göteborg. I rollen som företagssäljare kommer du att kontakta beslutsfattare på små till medelstora företag runt om i Sverige och sluta avtal om deras framtida elleverans. Vår kund är ett välrenommerat företag med en mycket seriös säljorganisation, som företagssäljare kommer det att ställas höga krav på aktivitetsnivå och förmåga att gå på avslut, du kommer samtidigt att finna en organisation med resurser som satsas på vidareutbildning och utveckling för sina säljare samt en lönenivå som ligger över branschmedel.
0 kr
Jobbjakt.se
Djurskötare  ·  Uppsala

Dagmatte finnes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Hej! Jag är en kvinna, 37 år. Bor i lägenhet med min dotter, 14 år. Vi är båda hundälskare! Jag har fram till nu varit dygnsmatte till en Cocker Spaniel i drygt två år. Tyvärr flyttade den med sin matte till Stockholm så nu känns det väldigt tomt! Jag har även vana av andra raser. I närheten av där jag bor finns möjlighet till skogspromenader och fritt spring i inhägnade hagar. Jag ger motion, sällskap(är hemma heltid), gos, pälsvård och träning om du vill det. Självklart efter vad just du eventuellt vill träna din hund på. Jag är tillgänglig dagar, nätter och helger. Ring om du har frågor. Referenser finnes. Ersättning efter överenskommelse.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj