Quantcast
Till salu inom: ”

torbjörn finn konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Konst

Stockholm
Elac 609 X-Pi

Östergötlands län

Tidigare annonser till salu

Söker en trevlig ponny/liten häst att rida och sköta ca. 2ggr/vecka åt min 13-åriga dotter. Vill att det ska vara en mysig kompis som man kan rida ut i skogen med, träna dressyr & hoppa i ridhus/paddock men ingen tävlingsträning. Hon har ridit i cirka 5 år och rider idag lektion på Valla Pk. Jag har också erfarenhet att häst och har i mina tonår haft egen häst under ett 10-tal år och räknar med att finnas där och stötta om behov uppkommer. Vi vill gärna att hästen finns i de västra delarna av Linköping (Malmslätt, Västerlösa, Vikingstad med omnejd) men allt av intresse
Komet söker dig som vill arbeta i en utmanande och utvecklande roll på ett företag med ett positivt och drivet säljteam. Företaget är ett renodlat elhandels- och kundserviceföretag. Verksamhetsområdet är västra Sverige med huvudkontor i Göteborg. I rollen som företagssäljare kommer du att kontakta beslutsfattare på små till medelstora företag runt om i Sverige och sluta avtal om deras framtida elleverans. Vår kund är ett välrenommerat företag med en mycket seriös säljorganisation, som företagssäljare kommer det att ställas höga krav på aktivitetsnivå och förmåga att gå på avslut, du kommer samtidigt att finna en organisation med resurser som satsas på vidareutbildning och utveckling för sina säljare samt en lönenivå som ligger över branschmedel.
Hej! Jag är en kvinna, 37 år. Bor i lägenhet med min dotter, 14 år. Vi är båda hundälskare! Jag har fram till nu varit dygnsmatte till en Cocker Spaniel i drygt två år. Tyvärr flyttade den med sin matte till Stockholm så nu känns det väldigt tomt! Jag har även vana av andra raser. I närheten av där jag bor finns möjlighet till skogspromenader och fritt spring i inhägnade hagar. Jag ger motion, sällskap(är hemma heltid), gos, pälsvård och träning om du vill det. Självklart efter vad just du eventuellt vill träna din hund på. Jag är tillgänglig dagar, nätter och helger. Ring om du har frågor. Referenser finnes. Ersättning efter överenskommelse.