Quantcast
Till salu inom: ”

kameleonter till salu säljes

Kameleonten
F
Kameleonten
F
Kameleonten
F
Kameleonten
F
Kameleonten
F

Tidigare annonser till salu

Niloe. 1986. 319 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. innehåll: Stäppen, övers. Hjalmar Dahl; Albumet, övers. Hjalmar Dahl; Hämnaren, övers. Hjalmar Dahl; En bagatell, övers. Hjalmar Dahl; En ledsam historia, övers. Hjalmar Dahl; Lämpliga åtgärder, övers. Björn Almroth; Jägaren, övers. Björn Almroth; Kameleonten, övers. Björn Almroth; Sorg, övers. Björn Almroth; Lake, övers. Björn Almroth; Kirurgi, övers. Björn Almroth; Prisjibejev, övers. Björn Almroth; I rättssalen, övers. Hjalmar Dahl; Ariadna, övers. Hjalmar Dahl; Skräck, övers. Hjalmar Dahl; Ett obehag, övers. Hjalmar Dahl. FRAKTKOSTNAD 45 kr.
Minotaur. Pocket. Tryckt 2003. 463 sidor. 18x11cm. Nära nyskick. Översättning: Karl G.& Lilian Fredriksson. Utdrag ur förlagets presentation: När Yorkshirepolisen kallas till vad som förefaller vara ett vanligt familjegräl på The Hill 35 möts man av en chockerande syn. Den unga Lucy Payne har blivit svårt misshandlad och hennes make Terence är döende, men värst av allt är den upptäckt som görs i husets mörka och fuktiga källare...Överkommissarie Alan Banks och hans kollegor har under lång tid lett spaningarna efter Kameleonten, en seriemördare som misstänks ligga bakom flera unga kvinnors försvinnande. Nu tyder allting på att polisen har funnit rätt man, men avslöjandet visar sig bara vara början på ett fall som döljer fruktansvärda hemligheter.
I fint skick för en -98 års modell Jätte bra första bil eller andra bil. Vinterdäck medföljer och på sitter 1 säsong gamla sommardäck Nyligen bytt ljuddämpare samt batteri Alpine stereo Bytt båda drivknutar samt höger styrled fram Kamrem bytt 14700 mil Senast besiktigad 2010-09-06 utan anmärkningar Bränslesnål 6,8 l/100km Lacken är kameleont och skiftar i grönt till blått Priset går att diskutera vid snabb affär!
En GSX750 -81 8500 mil, omlackad 2009. 750'n har 4-2 system, fina däck, packväskor. Det är nytt batteri, men det fattas blinkers, har inte körts på 2 år, men startar som den ska. Hojen har samma ram som den GSX1100 som också är till salu i en annan annons. Det går att ta delar från den ena till den andra om man vill. I nu läget är de pärlemovita metallic färgade delarna flyttade till 1100'an. Den andra färgen är en "kameleont" skiftar med ljuset (brun, m.lila, blå). Prisidé 7 000
hejsan , har en duett A-traktor till salu.. Den startar och går bra. Den har nytt avgasystem, nybytta styrleder, nyservad med olja och filter och stift, den är kameleont lackad, den har stått i ett värme garage.. ((Det är INGEN ombesiktning på den)) sommar och vinterdäck. Det negativa är: Lacksläpp, en stor buckla på förar dörren som går att trycka ut, rost finns (inget allvarligt) dörr handtag saknas, inredningen behövs se över.. priset kan diskuteras på plats har inte brottom att bli av med den så stor prutare undanbeddes