Quantcast
Till salu inom: ”

karusellhäst trä ovanlig säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trästaket

Varberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En ovanlig gåstol i stilren skandinavisk design: vittmålat trä och furu. Tröskelskydd i metall. Man kan komplettera själv med liten sittkudde el. vilken leksak man vill på bordet fram. Vi har haft en ljud- och tryckleksak med telefon, ratt och olika billäten såsom tutor, ambulans, brandkår osv. Den kan köpas med för 100 kr. om man vill. Det finns två hål så man binder fast leksaken på bordet. Praktisk design för denna gåstol som är poppis iom att den inte tar så mycket plats som andra gåstolar. Passar dem som har små ytor att röra sig på. Måtten på gåstolen är: 41 bred, 35 hög och 67 längd med utfällda tröskelskydd. Utgångspris gåstol utan leksak 400 kr. och med leksaken är lägsta pris 500 kr. Denna ovanliga praktiska gåstol säljs till högstbjudande!
Hallo! Tänkte sälja denna ovanliga/unika veteran husvagn tillverkad i Kristinehamn, för att istället skaffa en lite lättare SMV till min VW Bubbla. -Mycket fräsch vagn för sin ålder! -Besiktigad nu i Maj (med gasol test) utan anmärkningar! -Gasol-kylskåp, värmepanna & stekplattor fungerar bra! -Ny oljade trä detaljer runtom i vagnen! -Kablar för batteri drivna lampor finns under ena soffan och fungerar! Men även 230v är senare installerat i vagnen! -Fräscht förtält medföljer! Reg. nummer: EXH 725 Kan bytas mot rätt SMV vagn! För att se fler bilder i denna annons, gå in på en dator! man kan tydligen inte se bildspel (videoklipp) på telefon. Eller ta kontakt för att få bilder via mail eller mms! Mvh Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ikea Spjälsäng i trä med formsvarvade spjälor (se förstorad del i bilden för att se spjälornas form), botten kan höjas och sänkas i två lägen, dessutom är fronten praktiskt höj- och sänkbar (ovanligt - men mycket, mycket användbart (tex om man vill kunna rulla över bebisen lätt från egen säng, eller när barnet är äldre är det lättare att lägga i och ta ur när botten är längst ner), madrass i perfekt skick, spjälskydd finns. Sängen är i som ny och jätte fin. Är nedmonterad så enkel att ta med sig. 200:-
Tillfälle att komma över en ovanlig karusellhäst i trä. Troligtvis tyskt ursprung. Vacker inredningsdetalj med charm o den rätta patinan. 1 meter i mankhöjd och 120 cm lång. Missa inte chansen!