Allt till salu inom "kassadisk"

Sortering:
Receptionsdisk
Uppsala
3 dagar

Receptionsdisk Visa liknande

3 900 kr
Blocket.se
Käpphållare Flex
Butik

Käpphållare Flex

39 kr
NYTT Shopping4net
Visar sida 1 av 11

Tidigare annonser till salu

Butik och kassa  ·  Smedjebacken

Kassadisk för butik

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi säljer nu vår kassadisk för småpengar då vi har flyttat butiken och ej behövt tagit med den. Ca 3 meter lång, 60 cm bred. Flertalet fack och förvaringsmöjligheter och goda utrymmen för allt som behövs. Själva skivan är en riktigt diskskiva som är repfri och ser ut som ny trots att vi använt den i 2 år. Vitmålad panel runt om med svarvade lister. Måla på panelen och listerna ett lager med vit färg och disken kommer se helt ny ut! OBS! Måste hämtas snart så kan du komma snarast blir det ett bättre pris!
750 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västernorrlands län

Kassadisk

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Denna kassadisk består av två delar. En rak del och en vinklad del som går att vinkla både "inåt och utåt." Bakom den raka delen finns utrymme för tex. dator, pärmar etc. Den har även två stora lådor. Den vinklade delen är inte öppen bak men kan användas som varukorg då skivan är avtagbar. Höjden är cirka 92 cm. och djupet cirka 60 cm. Den sneda delen är 70 cm. +35cm+ 35 cm. Hoppas att bilden visar vad jag menar. Ev. kan transport ordnas i Ö-vik-Umeå området.
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Borlänge

Salongs inredning / Frisör

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Har en hel salongsinredning jag vill sälja! Säljes separat eller i paket. Många av delarna är använda under endast ett år, så väldigt fint skick. Priset är hämtpris! Jag har följande: ¤Två arbetsplatser (spegel+pumpstol) 4000kr/st Skickar även med en mellandel om man vill sätta ihop speglarna på golvet. ¤ en schamponering 6000kr ¤ kassadisk 2000kr ¤ väntsoffa 4000kr För mer info ring eller mejla!
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Kassadisk

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mycket snygg stilren kassadisk för den lite mindre lokalen som inte vill ha en kassadisk som snor en massa affärsyta. Mått: Bredd 168 cm Höjd 89 cm Djup 70 cm Kassan är i borstad aluminium och bästa trämaterial för att enkelt hållas fräsch och minsta möjliga slitage. Riktigt hög klass! Förberedd för kablage och hyllplan för kassalåda och svart låda. Plats för presentpapper. Inga skador förutom normalt slitage, således i bra skick! Kassan är specialgjord, nypris 28000:- Finns att hämtas mitt inne i Kalmar.
3 000 kr
Blocket.se

Kassadisk - Tillbehör - Ikea Lack hylla i bok

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Exklusiv och välvårdad Kassadisk säljes. Med hyllor och skåp på baksidan. Pris: 4800:- (Ord. pris 14000:-) HÖJD: 93 cm BREDD: 128 cm DJUP: 36 cm Tillbehör 2 st. Skåp som tillhör kassadisken. HÖJD: 81 cm BREDD: 40 cm DJUP: 36 cm Pris: 250:- st. Ikea Lack hylla i bok. (Liggande) HÖJD: 35 cm DJUP: 38 cm BREDD: 190 cm Den är med ben och kan användas som tv-bänk, är i bra skick. Pris. 250:-
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj