Quantcast
Till salu inom: ”

kassadisk säljes

Partytält

Dalarnas län
Hyr Toalett

Dalarnas län
Kassadisk

Stockholm
Kassadisk

Stockholm
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår kassadisk för småpengar då vi har flyttat butiken och ej behövt tagit med den. Ca 3 meter lång, 60 cm bred. Flertalet fack och förvaringsmöjligheter och goda utrymmen för allt som behövs. Själva skivan är en riktigt diskskiva som är repfri och ser ut som ny trots att vi använt den i 2 år. Vitmålad panel runt om med svarvade lister. Måla på panelen och listerna ett lager med vit färg och disken kommer se helt ny ut! OBS! Måste hämtas snart så kan du komma snarast blir det ett bättre pris!
Denna kassadisk består av två delar. En rak del och en vinklad del som går att vinkla både "inåt och utåt." Bakom den raka delen finns utrymme för tex. dator, pärmar etc. Den har även två stora lådor. Den vinklade delen är inte öppen bak men kan användas som varukorg då skivan är avtagbar. Höjden är cirka 92 cm. och djupet cirka 60 cm. Den sneda delen är 70 cm. +35cm+ 35 cm. Hoppas att bilden visar vad jag menar. Ev. kan transport ordnas i Ö-vik-Umeå området.
Har en hel salongsinredning jag vill sälja! Säljes separat eller i paket. Många av delarna är använda under endast ett år, så väldigt fint skick. Priset är hämtpris! Jag har följande: ¤Två arbetsplatser (spegel+pumpstol) 4000kr/st Skickar även med en mellandel om man vill sätta ihop speglarna på golvet. ¤ en schamponering 6000kr ¤ kassadisk 2000kr ¤ väntsoffa 4000kr För mer info ring eller mejla!
Mycket snygg stilren kassadisk för den lite mindre lokalen som inte vill ha en kassadisk som snor en massa affärsyta. Mått: Bredd 168 cm Höjd 89 cm Djup 70 cm Kassan är i borstad aluminium och bästa trämaterial för att enkelt hållas fräsch och minsta möjliga slitage. Riktigt hög klass! Förberedd för kablage och hyllplan för kassalåda och svart låda. Plats för presentpapper. Inga skador förutom normalt slitage, således i bra skick! Kassan är specialgjord, nypris 28000:- Finns att hämtas mitt inne i Kalmar.
Exklusiv och välvårdad Kassadisk säljes. Med hyllor och skåp på baksidan. Pris: 4800:- (Ord. pris 14000:-) HÖJD: 93 cm BREDD: 128 cm DJUP: 36 cm Tillbehör 2 st. Skåp som tillhör kassadisken. HÖJD: 81 cm BREDD: 40 cm DJUP: 36 cm Pris: 250:- st. Ikea Lack hylla i bok. (Liggande) HÖJD: 35 cm DJUP: 38 cm BREDD: 190 cm Den är med ben och kan användas som tv-bänk, är i bra skick. Pris. 250:-