Quantcast
Till salu inom: ”

katträd klösträd ikea säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea byrå

Tyresö
Ikea Säng
F
Södertälje

Tidigare annonser till salu

Säljer ett jättefint katträd som är helt oanvänt. Det är unikt och går inte att köpa. Baseras på IKEAs "Stolmen" så trädet går från golv till tak. För närvarande är det ingen klösmöbel, men det går lätt att fixa med sisalrep. Samtliga hyllplan har en mjuk vit matta på ovansidan för att eliminera halkrisk. Dessa är enkla att byta ut om man så vill. Säljer det för mindre än materialkostnaden eftersom mina katter tyvärr är totalt ointresserade av att klättra och jag har inget utrymme för att bara låta det stå. Kattträd kattställning klösträd klösbräda katthus klöspelare
Fint & smart katträd från IKEA, "Bästis Blond". Fästs mot väggen och fungerar bra som klätterträd plus att det finns plats för katterna att ligga och sova på. Finns inte längre kvar i sortimentet. Nypris var cirka 800:- Mått (cm): Höjd 180, bredd 117, djup 20.
Ett mycket fint och stiligt katträd som är klösträd med 180cm höjd. Det säljes inte längre på Ikea. Aldrig använd, ligger fortfarande i sin originalförpackning oöppnad. Vi gav 799:-, men säljer den nu för 500
Säljer nu katternas fina träd då vi inte har någon bra plats för det sen vi flyttat. Det har använts flitigt med ser helt nytt ut!
Nu säljer vi vårt vackra katträd från IKEA som katterna bara älskar. Detta då vi inte längre har några katter. Pris 500 kr.