Quantcast
Till salu inom: ”

katträd säljes

Tidigare annonser till salu

Nyligen köpt kattunge som är 12 veckor gammal. Säljes pga allergi. Det är en svart och vit hankatt som är väldigt lekfull och energisk och känner sig hemma snabbt. All utrustning på bilderna är inkluderade i priset och köpta för en vecka sedan. Det är följande: * Kattsäng * Kattlåda med avtagbart lock (så att den även kan användas för transport) * Katträd att vässa klorna på * Leksaker * Kattmat Kvitto finns på all utrustning. Detta är med andra ord ett komplett startkit för en katt.
Jag har två underbara katter som är bröder och de behöver att hitta ett nytt hem. Alfred och Oskar är kastrerade innekatter som är omkring 5 år och har trevliga personligheter, bl.a lugna men vet vad de vill. De är mogna herrar som vill flytta tillsammans till någon som kan ta hand dom. Deras ägodelar så som kattlåda, matskål, leksaker och katträd medföljer så klart. Är det några funderingar så är det bara att höra av er.
Katträd som når ända till taket! Ca 3 år gammalt med blått tyg, låda att gömma sig i och gott om våningar att klättra på och att ligga och sova på eller speja från! Ena klöspelaren längst ner är mycket väl använd, och skicket på möbeln är i övrigt välanvänt, men absolut inte trasigt. Katterna älskar det, men utrymmet räcker inte till här hemma tyvärr. Nypris 1699:- säljer det för 699:- (går att montera ner i mindre delar för transport)
Hej! Jag har ett ganska stort rum i min lägenhet som jag vill hyra ut. Du som hyr den ska vara en tjej mellan 20 och 30år. Inte vara hund eller katträdd då de bor både en hund och en katt tillsammans med mig. Jag själv är 23 år. Lägenheten ligger i Almunge 2,5 mil utanför stan. De finns bra bussförbindelser och bussarna går offta. Maila i första hand om du har frågor, eller berätta om dig själv. Mvh Emma
Elsa vill komma ut ! Jag är en söt och tillgiven katthona på 1 1/2 år steriliseras id-märkt och fullvaccinerad. Jag trivs inte att bara vara inne utan vill ha möjlighet att komma ut, jag är pratig och en duktig jägare p.g.a ändrade bostadsförhållande kan ej matte tillgodose mitt behov. Med mig följer också ett kattkitt innehållande transportväska, kattlåda med tak, sele o koppel, katträd, mat + skålar. Kan du ge mig ett uteliv så tveka inte att ringa min matte.

... eller prova att söka på katträd ikea