Quantcast
Till salu inom: ”

kef säljes

Kef r500

Värmlands län
F
F

Tidigare annonser till salu

Mixat/uppgraderat system av kvalitetsmärket KEF. KEF är mångfaldigt belönade för sin fina ljudkvalitet då det gäller hemmabiosystem. Att det är grym design är bara ett plus. Detta är ett uppgraderat KHT-2005 kända som "äggen". Grundsystemet kostar nytt ca 10000:- Nu med ännu finare fronthögtalare ur 5005-serien. Nypris på bara frontarna är ca 6500:- och till detta följer även stativ som ligger på ca 4200:-. Till detta följer subben PSW2000. En kompakt, snygg och rapp bas. 3 st "Ägg" 800:-/st Frontarna med stativ 3200:- Subbas PSW2000 1000:- Paketpris 5300:-
Säljer en vitmålad Subwoofer från KEF. En mycket populär modell för nått år sen. Har verkligen gjort sitt jobb bra. Säljes nu pga att jag skaffat en mindre bas. Subben är som sagt målad i vitt, en matt-vit färg som gav den en lite fräschare look. Kostade 4995:- på Elgiganten 2009. Billigast idag är 3995:- Säljer den nu för endast 1000:- pga utrymmes brist. Prutning totalignoreras! Hämtas på kungsholmen, skickar ej! Först till kvarn!
KEF 2005 5.1 system säljes. Toppskick på allt, inte en repa. Prisbelönt system med fantastiskt ljud. Säljes då vi byggt om och det inte passar längre. Finish är matt silver (gjuten aluminium) OBS, basen är nyligen renoverad och uppgraderad enligt KEF:s specifikationer. Det är ett känt fel på dessa basar, men är som sagt åtgärdat på denna. Finns mycket tester på nätet, här är ett av dem på svenska: http://www.component.se/docs.php?id=2 Priset är 4300 eller bud Hämtas i Höllviken/Malmö Skickas ej.
Högtalare i kanonskick, i princip som nya. Beskrivning från hembiobutiken: "KEF iQ 3 är relativt kompakt men mycket välljudande och utmärkt som fronthögtalare i det mellanstora lyssningsrummet, eller som surroundhögtalare tillsammans med större modeller i iQ-serien. Man bjuds på en mycket stor ljudbild med utmärkt 3D-känsla och klart och tydligt mellanregister. iQ 3 är lättplacerad och det fina stereoperspektivet uppskattas av alla åhörare och inte bara den som råkar sitta mitt emellan högtalarna." 8.47/10 i betyg på prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=61475 Originalkartongen finns kvar och kan alltså skickas, men föredrar att du hämtar dem.
Tänkte göra mig av med keffarna efter ommöblering. Tyvärr är subben kass, tror steget lagt av? plus att en del av satteliterna har lite ytslitage efter att ha legat ner på bänken. Har istället köpt till en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?o=61414 Yamaha YST-FSW100 ganska ny har garanti kvar....som kan hänga med i paketet. Bilder finns att mailas. Bäst bud eller 4000:- för allt,... Kan även sälja styckevis eller par ja du bestämmer.

... eller prova att söka på kef kht-3005se