Quantcast
Till salu inom: ”

kemper profiling amp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bestämt mig för att sälja denna topp, passar bäst för metal men den rena kanalen är även den utmärkt. Finns någon skönhetsskada men den funkar utmärkt. [img:3nnspdmu]http://i.imgur.com/ZNJGd.jpg[/img:3nnspdmu] Säljer den för 4500, men kom gärna även med bud. Förstärkaren finns i Göteborg men skickar den gärna med bussgods. http://www.youtube.com/watch?v=8LH4a6BLrx4 Så här bra låter den! Är intresserad av att byta mot alla versionerna av Axe-fx och Kemper profiling amp men annars är inga byten aktuella. Lägger givetvis även pengar emellan vid byte mot någon av dessa. EDIT: Kom gärna med bud, vill bli av med den.
Bestämt mig för att sälja denna topp, passar bäst för metal men den rena kanalen är även den utmärkt. Finns någon skönhetsskada men den funkar utmärkt. Säljer den för 4500 men kan dra ner priset något vid snabb affär. Förstärkaren finns i Göteborg men skickar den gärna med bussgods. http://www.youtube.com/watch?v=8LH4a6BLrx4 Så här bra låter den! Är intresserad av att byta mot alla versionerna av Axe-fx och Kemper profiling amp men annars är inga byten aktuella. Lägger givetvis även pengar emellan. Ring eller maila vid intresse eller frågor.
Jag säljer en KPA som jag inköpte i december 2012 från 4-sound i Stockholm för 13399k, och endast använt 3 gånger hemma. Den är i sprillans nytt skick och har 99% av tiden legat varsamt i originalkartongen. Priset kan diskutteras vid snabb affär. Kempern finns att testa i järfälla hos min bror. Jag bor för tillfället i Norge, men kan nås både på email och telefon.
Säljer härmed min Kemper även om det smärtar mig. Den som tittar på denna annons vet med största sannolikhet vad detta är för något men mer information finns här: http://www.kemper-amps.com/home Enheten är helt i nyskick, har inte lämnat hemmet sedan jag köpte den. Byten kan kanske vara intressant, kom med förslag. Sitter du på en Dean ML av högre kvalitet så är jag idel öra!
Hejsan! Har en Kemper Profiling Amp till salu som är inköpt den 4/11 från Thomann. Den är i absolut nyskick och kommer med original kartong med tillbehör och manualer samt kvitto. Den har 3 års thomann garanti. Endast spelad hemma och max 10 timmars speltid. Kan skickas om köparen står för frakten. Hör gärna av er vid frågor. MVH// Marcus