Quantcast
Till salu inom: ”

löpband power run 590 energetics säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Motordrivet hopfällbart löpband med 7 olika träningsprogram. Min hastighet 0,1km/h Max 12km/h samt motordriven lutning. Den mäter tid, distans samt kalorier! Mått: Utfälld; B76 L155 H135 cm Hopfälld; B76 L98 H138 cm Banan; B60 L120 cm Sparsamt använd och i fint skick. Inköp vintern-09 kostade då 7500:- 800:- billigare om den hämtas senast 18/9 OBS ! NÅS PÅ MOBILEN!
Löpband, Energetics Power Run 590 Motordrivet löpand med hastighet upp till 12 km/h, 7 förinställda träningsprogram samt ställbar lutning (automatiskt höj och sänkbar). Bra stöd att hålla sig i och displayn visar flera funktioner såsom hastighet, tid, lutning,distans, kaloriförbrukning. Löpbandet är stabilt och har säkerhetsfunktion, det är lätt att använda och lätt att justera. Det kan också fällas ihop något vid förvaring. Väldigt sparsamt andvänt, men har fungerat bra! Fint skick!
Hej! Säljer ett löpband som är grymt skönt att springa på, otroligt stabilt. Den mäter puls, km, tid, kaloriförbränning och man kan ställa in lutning. Varför jag säljer den så billigt är dels för att den bara står och samlar damm men också för att det saknas två skruvar till den svarta fronten. Det är inget som behövs för att man ska kunna spinga på det men om man vill att det ska se snyggare ut så kan man ju fixa två skruvar och skruva dit den där! :)
Säljer ett rejält löpband som för tillfället bara står och samlar damm. Ställbart i olika hastigheter och lutning. 7 inbyggda träningsprogram. Går att vika ihop men blir dock inte så mycket mindre, däremot så är det stabilt och hållbart. Bra begagnat skick!
Löpband m flera funktioner, häfte med träninginstruktioner finns