Quantcast
Till salu inom: ”

keter dynlåda säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dynlåda Keter Praktisk dynlåda som skyddar dina trädgårdsdynor från regn, damm och blåst. Tillverkad i vädertålig plast. Hjul på ena kortsidan gör det enkelt att flytta dynlådan. Går även att sitta på den. Färg: Beige/grön. Mått: L1250xB550xH610 mm.
Låda i plast för dynor eller annat som ska förvaras skyddat. Hjul i nederkant på ena sidan, kan vikas ihop, kan låsas med hänglås. Mått L115xB55xH65 cm, grå/svart.
Säljer en dynlåda/förvaringsbox av märket Keter. Färg: Grå Vikt: 11 kg Längd: 1.2 m Bredd: 550 mm Höjd: 610 mm Det går att hänga på ett hänglås. Hjul på ena kortsidan Den går att använda som sittbänk också. Fint skick, sparsamt använd.
Dynlåda Keter rymlig modell i plast med hjul i ena änden och möjlighet att sätta hänglås på locket, går även att sitta på. Nyskick invändigt något solblekt på locket.
En bra låda att förvara trädgårdsredskap eller som dynbox för dynor! Lådan är av plast, locket är grönt, själva lådan beige, och man kan sätta ett litet hänglås på den. Den har dimensionerna 52 cm bred, 122 cm lång, och 62 cm hög. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.