Quantcast
Till salu inom: ”

stor golv spegel 2m hög säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bokhylla

Stockholm
Hurts

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det som är synd med denna bedårande spegel är att känslan att stå framför den, eller att inreda ett hem med den, inte kan förmedlas via några foton på nätet. Den är helt enkelt inte en spegel man hittar i affärerna. Vi har två stycken men har efter flytt bara plats för en. Det är en tidlös möbel som sprider ljus från golv till tak. För dem med vanlig takhöjd (240 cm) eller mer. Förstärker o förhöjer upplevelsen av ljus o rymd oavsett vilket rum spegeln ställs i. Eller så sätts den upp horisontellt på väggen och hela hemmet/lokalen breddas upp. Spegelglas av hög kvalitet, märkt MNG (Mirox New Generation) Ecological. Inhandlad för 4200:-, pris här 1800:- Vid ev. behov kan man få hjälp med hemkörning inom Göteborg. Samt en Tysnes bordsspegel från Ikea. Mått: 22x39 cm 120:- Finns mitt i Linnéstan, går bra att kika förbi. Vid intresse, vänligen SKICKA INTE MAIL. Vi nås via sms/telefon: 070-6578880 Syns annonsen, så finns spegeln kvar.
Stor vit spegel. 1 meter bred och två meter hög. Den är tung men har en rejäl vajer, så den kan hängas upp. Gör sig också mycket bra lutad mot väggen eftersom den är så hög. Är i nyskick, men har ett lite slitet utseende. Nypris drygt 3000 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag och tjejen flyttar inom kort och behöver därför bli av med vår säng som inhandlades på IKEA för 2 år sedan. Bäddmadrassen ingår om så önskas. Vi säljer också vår stora ek-spegel med måtten 2,10 m hög och 1 m bred som tyvärr inte ryms i vårt nya boende. Spegeln köptes för 3 år sedan för 3.500 kr men säljes idag för 1000 kr. Passa på att fynda snarast!
stor och fin spegel, finns hängare för montering på vägg, annars passar den mycket bra att stå på golvet. mått över 2 meter hög. se bild.