Quantcast
Till salu inom: ”

kickbike dogscooter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Perfekt för nöje eller träning då jag monterat dit ett riktigt dragfäste (575 kr) med fjäder för hund! Samma fäste som används under tävling! Sätt en dragsele på hunden, koppla ihop er båda med cykeln och sen går det garanterat undan! En nästan oanvänd äkta Kickbike (köpt hos kickbike.se februari -12) Tänkt att ha som träning för min hund men det passar inte alls för honom varför det är bättre någon annan får ha lite kul med sin vovve! Millenium Racer, en kicbike. Mycket lätt (8,3 kg) och mest lämpad för asfalt. Snygg chromelackering. Ett måste för entusiasten. 28"-hjul fram och 16"-bak, V-broms på båda hjulen! Cykeln är använd mellan 5-10 ggr vilket gör att slitaget på den är minimalt! I stort sett ny! Du får en kanoncykel komplett med dragfäste för under halva nypriset så inte mycket att fundera på!
Stor sparkcykel för vuxna och större barn. Har använts för att träna draghundar under sommarsäsongen. Helt fungerande. Två handbromsar (en till vardera hjul). Praktisk korg fram. 700 x 40C TA-5R Teny-hjul fram. Ca 70 cm i diameter och 3,35 cm brett. 18 x 1.50 (40 x 3.55) Teny hjul bak. Ca 44 cm i diameter och 3,55 brett. Quick-release-funktion på båda hjulen. Hjulen kan snabbt tas av genom att bara fälla en spak (s k quick-release). Höjden från marken till styret är 102 cm och hela cykeln/kickbiken är 165 cm lång. Reflexer fram och bak samt i båda hjulen. Andra nya Kickbikes säljs från 3.195:- och uppåt. Men då denna är begagnad och i bra skick så säljer jag den för 1,450:-.
På www.xatsus.se hittar du draghundsutrustning av hög kvalité till bra priser. Besök vår nya webbshop när du behöver dogscooter (s.k kickbike), vagn, släde eller tillbehör som linförare, halsband, dragsele, linor etc. Scooters, vagnar, slädar samt viss övrig utrustning är beställningsvara. Detta för att vi skall ge dig som kund möjlighet att anpassa din produkt gällande utrustning, färg etc. Vår utrustning är utvecklad för draghundsport och tillverkad för hand inom EU. Om företaget XATSUS HB är officiell svensk distributör av ROWERLAND Sled Equipment
nyskick, skivbromsar,20"/16" hjul, för ålder 14+, maxvikt 150kg, min. längd av användare 155cm. felköp. 1600:- pok