Quantcast
Till salu inom: ”

ramp kickbike skateboard säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Skateboard

Kalix
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bild 1 & 2: En skateboard på ca 80 cm och är endast använd en sommar. Är av märket "Firefly". Säljs för 300:- Bild 3 & 4: Barnvänlig skateboard med massor av toy story 3 bilder på sig. Den är ca 50 cm lång, säljs för 50:- Bild 5 & 6: En sparkcykel som har använts i ramper inomhus (några gånger). Märket är "Dragon Scooter" säljs för 750:-
Ramp för kickbike/Skateboard Säljer en hemmabygd stabil ramp att ha på tomten eller gatan. Fungerar alldeles utmärkt till kickbike. Är så pass tung att den står stabilt. Extraskivan som är satt över kan tas bort eller bytas ut.
Skateboardramp. Går att fäll ihop och rulla iväg. Riktigt stabil konstruktion. Perfekt för kickbike eller skateboard.
Två st ihopfällbara quarterpipe ramper för skateboard, inlines, kickbike och bmx. Rampen är kraftig och solid. Vikt: 36kg Mått uppmonterad: 186*119*84cm Samma typ som används i X-games. Har endast använts i helgen för en uppvisning. Inköpta på XXL för 1999:-/st Säljes för 2500:- för båda.
Mindre ramp för skateboard, kickbike eller bmx. Smidig lösning för gatan eller garageuppfarten. Rampen är gjord i kraftig plast och består av två mindre ramper som kan byggas ihop. Varje ramp väger 5 kilo . (Totalt 10 kilo) Bredd: 70 cm. Höjd: 30 cm. Längd: 105 cm. ( Totallängd 210 cm) Fint skick. Endast använd förra sommaren. Nypris: 1000 kronor.