Quantcast
Till salu inom: ”

kilkudde bil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Verktyg

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Britax Hi-Way har stödben både fram och bak, vilket gör att den kan monteras fristående i bilen och behöver inte luta mot vare sig sätet framför eller mot instrumentbrädan. Användarhandboken, alla remmar för fästning samt extra kilkudde finnes för att kunna reglera lutningen. Det ingår även SOLSKYDD som kan monteras på stolen. Stolen är populär på grund av att den passar bra i de flesta bilar samt stolens design gör att barnet sitter bra väldigt länge. Passar barn mellan 0-25kg och självklart har den inte varit med vid krock. Ring gärna efter tio på morgonen. 018 24 68 23 alt 0763 224 336
Bilbarnstolen har suttit i mormors bil och är endast använd ett fåtal gånger. Den är i perfekt skick och inköpt vintern 2009/2010. Stolen passar till barn 0-25 kg (märkt Semi Universal). De tillhörande förankringsremmarna, kilkudden och instruktionsboken ingår självklart i köpet.
Säljer nu våran superfina Britax Hi Way stol. Den inköpt för 2 år sedan. Använd max 6 gånger så i totalt nyskick. Vi har själva inte bil så därav är den använd så lite, då vi nästan aldrig åker bil. Men har varit supernöjda med stolen, lätt att montera, samt att få den att passa i många olika bilar. den är godkänd från 0-25 kg. Har bra sidokrockskydd. Man får även med en kilkudde, ifall man vill ha mer lutning på stolen för de minsta barnen. Britax Hi-Way är en bilbarnstol som passar utmärkt både i stora som små bilar då den tar förhållandevis liten plats. Trots det lilla formatet är den riktigt rymlig och barnet både sitter och sover bekvämt. Höga sidor och en relativt kort sittyta skapar extra utrymme för benen så att även större barn får plats. Används bakåtvänd. 5-punktssele med axelremmar som kan justeras i höjdled Installation med 3-punkts bilbälte Stödben ger extra stabilitet. Kan varmt rekomendera denna stol. säljer den nu för 1200:- är ett superpris då den är i totalt nyskick. Maila el ring vid frågor, svarar även snabbt på sms.
Potta från Baby Björn Pris 50 kr Läragåvagn från Baby Proffsen Pris: 150 kr Amningskudde (Laban) Pris: 100 kr Avent Bröstpump Pris: 150 kr Philips Flask & Barnmatsvärmare (fungerar i bilens 12v utag + vanliga 220v) Pris 50 kr Babyvakt TopCom Pris: 350 kr Kilkudde Pris: 30 kr
Britax Hi-Way i mycket bra skick. Alla remmar för fästning samt extra kilkudde finnes för att kunna reglera lutningen. Även användarhandboken finns kvar. Stolen är populär på grund av att den passar bra i de flesta bilar samt stolens design gör att barnet sitter bra väldigt länge. Passar barn mellan 0-25kg och självklart har den inte varit med vid krock.