Quantcast
Till salu inom: ”

kilkudde bil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

bilar

Norrköping
bil.

Norrköping
Leksak bil

Umeå
pris mycket  bra

Eskilstuna

Tidigare annonser till salu

Britax Hi-Way har stödben både fram och bak, vilket gör att den kan monteras fristående i bilen och behöver inte luta mot vare sig sätet framför eller mot instrumentbrädan. Användarhandboken, alla remmar för fästning samt extra kilkudde finnes för att kunna reglera lutningen. Det ingår även SOLSKYDD som kan monteras på stolen. Stolen är populär på grund av att den passar bra i de flesta bilar samt stolens design gör att barnet sitter bra väldigt länge. Passar barn mellan 0-25kg och självklart har den inte varit med vid krock. Ring gärna efter tio på morgonen. 018 24 68 23 alt 0763 224 336
Säljer nu våran superfina Britax Hi Way stol. Den inköpt för 2 år sedan. Använd max 6 gånger så i totalt nyskick. Vi har själva inte bil så därav är den använd så lite, då vi nästan aldrig åker bil. Men har varit supernöjda med stolen, lätt att montera, samt att få den att passa i många olika bilar. den är godkänd från 0-25 kg. Har bra sidokrockskydd. Man får även med en kilkudde, ifall man vill ha mer lutning på stolen för de minsta barnen. Britax Hi-Way är en bilbarnstol som passar utmärkt både i stora som små bilar då den tar förhållandevis liten plats. Trots det lilla formatet är den riktigt rymlig och barnet både sitter och sover bekvämt. Höga sidor och en relativt kort sittyta skapar extra utrymme för benen så att även större barn får plats. Används bakåtvänd. 5-punktssele med axelremmar som kan justeras i höjdled Installation med 3-punkts bilbälte Stödben ger extra stabilitet. Kan varmt rekomendera denna stol. säljer den nu för 1200:- är ett superpris då den är i totalt nyskick. Maila el ring vid frågor, svarar även snabbt på sms.
Potta från Baby Björn Pris 50 kr Läragåvagn från Baby Proffsen Pris: 150 kr Amningskudde (Laban) Pris: 100 kr Avent Bröstpump Pris: 150 kr Philips Flask & Barnmatsvärmare (fungerar i bilens 12v utag + vanliga 220v) Pris 50 kr Babyvakt TopCom Pris: 350 kr Kilkudde Pris: 30 kr
Britax Hi-Way i mycket bra skick. Alla remmar för fästning samt extra kilkudde finnes för att kunna reglera lutningen. Även användarhandboken finns kvar. Stolen är populär på grund av att den passar bra i de flesta bilar samt stolens design gör att barnet sitter bra väldigt länge. Passar barn mellan 0-25kg och självklart har den inte varit med vid krock.
Jag säljer diverse bebissaker, alla i fint skick och använt av ett barn. Besafe izi go Isofix babyskydd (0-13kg) med isofixbas och adapter för Emmaljungavagnar. Mörkgrå. Bäst i test, jättelätt och med den bästa sufflett jag har sett. Norska Besafes bilbarnstolar tillhör de allra säkraste som finns, och den här med isofixbas gör att babyskyddet alltid sitter rätt monterat i bilen. Basen är alltid monterad och så klickar man bara i och ur babyskyddet, superbekvämt och säkert. Med adaptern till vagnen kan man dessutom låta bebisen sova vidare när man ska ut ur eller in i bilen. Babyskyddet är självklart aldrig krockat och i fint skick. En liten söm har släppt på flärpen mellan bältesknäppningen och bebisen (se bild), men det är ingenting som spelar roll för funktionen (kan också lagas om man vill det). Från hemsidan: Funktioner 1. Enkel montering. 2. Passar med alla ISOfix fästen, oavsett bilmodell. 3. Babyskyddet tas enkelt bort med en releaseknapp på basens framsida. 4. Justerbart stödben 5. Ger ett starkt och säkert stöd för babyskyddet 6. ISOfix clips 2x (under basen) ECE R44-04 Godkänd för bakåtvänt användande. Godkänd brukstid: 0-13kg Installation: ISOfix Se www.besafe.se för mer info! Nypris för babyskydd, isofixbas och adapter från ca 4000kr, mitt pris 1400kr. Kilkudde Deltababy, smal. Kudde med 30 graders lutning, för optimal andning, perfekt vid t ex förkylning. Får plats i vagga/ vagn. Nypris 249kr, mitt pris 100kr. Bärsjal Easy Hug original, turkos, strl M. Jättebra sjal i vävd kvalitet som inte behöver knytas. Två "cirklar" av tyg som man sätter i kors över sig, supersnabbt och enkelt! Förvaringspåse medföljer. Se www.easyhug.se Nypris 550kr, mitt pris 200kr. Finns i Årsta, först till kvarn!