Quantcast
Till salu inom: ”

kinnarps reservdelar stolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det optimala hemmakontoret bestående av stort skrivbord med vinkelbord och 2 hurtsar i körsbär samt Kinnarps bekväma kontorsstol. Total bredd är 220 cm x 180cm. Hurtsar på hjul om Du vill ha dem på annat håll än under/bredvid bordskivan. Lite extra hyllor och tillbehör finns . Det enda som inte är i nyskick är att ett av låsen på en hurts har gått av men finns att köpa som reservdel. Ett av armstöden på stolen är skadat och även detta finns som reservdel. Enkelt att demontera för transport vilket jag hjälpa till med. Möbeln är i det närmaste helt oanvänd. Säljer endast allt i ett paket!
Säljare Herman har tillsammans med sin far sålt ett bord (se bilden) som fungerade bara 10 minuter. Bordet höjds till den högst läget varpå det gick inte att sänka igen. Vi har varit i kontakt med Kinnarps flertalet gånger för att hitta fel och har även bytt handkontrollen men det hjälpte inte. Kinnarps informerade att då bordet var av gammal model finns det heller inga reservdelar till bordet även om man hittar felet. Det innebär att om det uppstår något fel i motor eller nätadapter så går bordet ej att reparera och är värt ingenting. Säljare vill inte ersätta oss efter denna incident. Jag vill härmed informera övriga köpare här på blocket... Köp avrådes starkt!!!
En mycket bra kontorsstol, med alla nödvändiga inställningsmöjligheter. Stolen är i bra skick. Reservdelar finns att tillgå på Kinnarps AB, då stolen fortfarande finns i produktion. Nypris ca 5000:-
Ett ryggstöd - 200kr En sittdyna - 150kr Och ett extra nackstöd - 100kr Allt för 400kr Skicket är ok, vill du ha fler bilder så kan jag maila det. Sms eller mail går bra, ring efter 18:00
Vi säljer vår skrivbordsstol från Kinnarps. Det rör sig om Kinnarps välkända och klassiska modell som är klädd i svart skinn/mocka. För något år sedan reparerades ryggen på stolen. Vid det tillfället byttes hela ryggen ut till en ny rygg. Samtidigt med detta byttes även armstöden. Således är även dessa nya. Stolen har en gungfunktion som Kinnarps kallar "Free float"-funktion. Tyvärr fungerar det INTE att låsa fast denna. Detta är sönder och en nackdel. Antingen lever men med det eller så får man lämna in stolen för reparation av fastlåsning av "Free float"-funktionen. Man kan också tänka sig att stolen får fungera som reservdel till en redan befintlig stol som någon kanske har där hemma. Då vi har småbarn sker första kontakt via mejl! OBS! Skickas EJ - endast avhämtning hos oss i Lund. OBS! Missa inte vår annons med två ståbord/barbord vi också har ute nu. Kinnarpsstolen säljes för 500:- eller högstbjudande - ge oss bud! Vi återkommer till den som lämnar högst bud. Så länge annonsen finns kvar finns kontorsstolen kvar. Varmt välkommen att höra av dig!