Quantcast
Till salu inom: ”

klättermusen freke salopette säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Avancerad fjälljacka från Klättermusen, Froste stl M, färg svart. Jackan inköpt från Outnet till priset 6 165 kr, se beskrivning på http://www.outnet.se/klattermusen/froste-jacket-ms.php. Vid leverans bifogas kopia av faktura daterad 2012-01-12. Jag säljer jackan då jag upplever att ärm- och rygglängden är något för kort för mig. Jag är 187 cm lång. Min tanke är att istället köpa en ny jacka i samma modell men i storlek L. Jackan hämtades ut från postutlämningsstället 2012-01-16. Den är sedan dess använd enbart under kortare promenader i Bruksvallarna. Den är i absolut nyskick. Aldrig tvättad. Priset är inklusive frakt. Affär genomförs via Internetgirot, vilket gör att totalpriset du betalar blir 5 400 kr (inkl Internetgirots avgift på 5 % av försäljningsbeloppet).
Byxor, stl. 52 (L), herr Klättermusen Freke i storlek L herr Byxorna är sparsamt använda och har endast ljusnat lite på knäna, men är inte slitna i tyget (men det är ju kevlar så byxorna kommer hålla många år till). Dessa byxor är den ultimata vinterbyxan och säljs bara för att de har blivit för stora och jag har köpt ett par i mindre storlek. Fler bilder kan mailas.
Jackor & Ytterplagg, stl. 48 (M), herr Helt oanvända Klättermusen Freke Salopette i strl M. Nypris 7000' SEK Jag är 183 cm lång och M i denna modell passar mig. Detta är en utav marknadens mest slitstarka byxa inom området, se Klättermusens video om byxan via länken nedan. https://www.youtube.com/watch?v=yZwiTSl6OGQ 5 500:- Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr J Lindberg vår/höst rock herr i strl L Använd, normalslitage men fortfarande i fint skick. 550:-
Byxor, stl. 54 (L), herr Helt nya oanvända Klättermusen Freke Salopette Strl XL. Grymma friluftsbyxor. Ord pris: 7200:-
Helt nya oanvända Klättermusen Freke Salopette storlek XLGrymma skid o friluftsbyxor!Nypriset ...