Allt till salu inom "klippmaskin moser avalon"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Sport och Fritid  ·  Östergötlands län

Klippmaskin till häst

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
MOSER AVALON modell 1290 Sladdlös ock tystgående. Komplett i väska,endast ett år gammal. Passar inte mina långhåriga hästar. Nypris ca: 4000 kr Mitt pris 2500 För mer info ring Gunilla 0708591973 Maila inte lånad mail
2 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Stockholm

Moser Avalon Klippmaskin

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu när ja har såldt min häst har jag ingen användning för klippmaskinen, den är inköpt för 2 år sen, använd till ca 10 halsklippningar. skären är slipade förra året och därefter använda till 1 klippning. maskinen är mycket fin. nypris ca 4000:- info: En batterimaskin som är på hela 80 watt. Du har batteriet i en liten väska runt midjan vilket resulterar i att maskinen inte är så tung. 1 meter lång "telefon" sladd från batteriet till maskinen. Den har en klipptid på 2,5 tim och laddar på 2,5 tim. Levereras i en box med två stycken skär (wide) en ryktborste, olja och borste inlägg från blogg... Det är en Moser Avalon. Som ni ser på bilden är det inga långa sladdar som ska ligga i vägen och på marken. Batteriet färster man i en liten sele och trycker in sladden till klippmaskinen (ser ut som en gammal telefonsladd) Sedan är det bara till att klippa på! Den lämnar INGA ränder, den är tyst, lätt att klippa med och dessutom blir den inte varm då det har ett kylssystem. Vilker betyder att man inte behöver vänta så maskien får "vila". Den vibbrerar knappt någonting och trots sin storlek så går det fort och smdigt att klippa med Avalon Pris ca: 4000 kr. Men helt klart den bästa maskinen jag har klippt med!
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Kvalitetsmärken till häst och ryttare

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer ut ett förråd med kvalitetssaker till häst och ryttare! Ryttare i stl 34 - 38, skor/ridstövlar stl 38-39. Täcken 145 - 155 olika användning, ute/inne/transport, Bucas transportskydd, benskydd för hopp/dressyr/fälttävlan, säkerhetsvästar smidiga som man vill ha på:), bett och huvudlag nya och beg, Pessoasele, klippmaskin Moser Avalon mm mm. Bjud rimliga priser för bra begagnat! Fråga gärna efter det du söker!
0 kr
Blocket.se

Klippmaskin Moser Avalon för hästar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Använd 5 gånger, säljes pga hästbyte. Inköpt 2011. Alla tillbehör finns som extra skär, olja, förvaringsbox.
1 950 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj