Quantcast
Till salu inom: ”

klippmaskin moser avalon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

MOSER AVALON modell 1290 Sladdlös ock tystgående. Komplett i väska,endast ett år gammal. Passar inte mina långhåriga hästar. Nypris ca: 4000 kr Mitt pris 2500 För mer info ring Gunilla 0708591973 Maila inte lånad mail
Nu när ja har såldt min häst har jag ingen användning för klippmaskinen, den är inköpt för 2 år sen, använd till ca 10 halsklippningar. skären är slipade förra året och därefter använda till 1 klippning. maskinen är mycket fin. nypris ca 4000:- info: En batterimaskin som är på hela 80 watt. Du har batteriet i en liten väska runt midjan vilket resulterar i att maskinen inte är så tung. 1 meter lång "telefon" sladd från batteriet till maskinen. Den har en klipptid på 2,5 tim och laddar på 2,5 tim. Levereras i en box med två stycken skär (wide) en ryktborste, olja och borste inlägg från blogg... Det är en Moser Avalon. Som ni ser på bilden är det inga långa sladdar som ska ligga i vägen och på marken. Batteriet färster man i en liten sele och trycker in sladden till klippmaskinen (ser ut som en gammal telefonsladd) Sedan är det bara till att klippa på! Den lämnar INGA ränder, den är tyst, lätt att klippa med och dessutom blir den inte varm då det har ett kylssystem. Vilker betyder att man inte behöver vänta så maskien får "vila". Den vibbrerar knappt någonting och trots sin storlek så går det fort och smdigt att klippa med Avalon Pris ca: 4000 kr. Men helt klart den bästa maskinen jag har klippt med!
Säljer ut ett förråd med kvalitetssaker till häst och ryttare! Ryttare i stl 34 - 38, skor/ridstövlar stl 38-39. Täcken 145 - 155 olika användning, ute/inne/transport, Bucas transportskydd, benskydd för hopp/dressyr/fälttävlan, säkerhetsvästar smidiga som man vill ha på:), bett och huvudlag nya och beg, Pessoasele, klippmaskin Moser Avalon mm mm. Bjud rimliga priser för bra begagnat! Fråga gärna efter det du söker!
Använd 5 gånger, säljes pga hästbyte. Inköpt 2011. Alla tillbehör finns som extra skär, olja, förvaringsbox.