Quantcast
Till salu inom: ”

klockskrin klockbox skinn 8 klockor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

!!!!!!!!!!!!!!!! KAMPANJ JANUARI UT !!!!!!!!!!!! Under resten av Januari månad så bjuder vi på en klockbox för 6 klockor för alla som köper en herrklocka. Bland de märken ni hittar på vår hemsida så finns Michael Kors, Hugo Boss, Ingersoll, Armani och Replay. Klockboxen är värd 399kr och se bild 6 hur den ser ut. (klocklåda, klocketui, klockförvaring, klockbox) Klockorna finns från 799kr och uppåt. Jämför gärna även priset på prisjakt på klockorna så ser ni att det redan är bra prissatta. OBS ! Det gäller befintligt lager och vi reserverar oss för slutförsäljning. Välkomna !
Vi har skapat paketet för dig som har svårt att välja mellan rosé, guld eller silver. Här får du alla 3 färgerna OCH du får en klockbox för 3 klockor i samma kit. Boxen är värd 299kr. Vet du vilken färg du vill ha och bara köpa en klocka så finns de att köpa för 129kr/st. Märke: Geneva Snygga med rhinestone dekor. ca 40mm i diameter Besök oss på vår hemsida för fler damklockor. Vi har bl.a Michael kors och Marc by Marc Jacobs. Herrklockor från Armani, Hugo Boss, Ingersoll och Replay och där kör vi kampanj under Januari med 6 klockors klockbox på köpet. OBS ! Kampanjerna gäller befintligt lager och vi reservarar oss för slutförsäljning.
Jag har inte längre användning för min klocklåda. Den är gjord i trä, har plats för 8 klockor, riktigt gedigen och tung, genomskinligt lock. Den är ett par månader gammal. Djup: 210 mm Bredd: 255 mm Höjd: 85 mm Klockan i bilden ingår inte, den är bara där för att påvisa att man får plats med stora klockor i facken (klockan är 50mm bred). Pris: 800 kr prutat och klart Inga byten.
Säljer två klockor i super skick. Gant windsor chrono nypris 2800. Deadstock. Ej köpbar i butik. Svart krokodill graverat skinn urband. 9/10. Triwa lansen nypris 1395:- konjaksbrunt urband. Har ett märke på bandet där metalklippen suttit. (Syns inte när du bär den) 9/10 i skick. Medkommer klockboxar. Kan hämtas i hornstull/skicka. Behövs byta batteri. Annat tillsalu. Maila för bilder/priser. Whyred bombarjacka stl46. Blå COS bombarjacka(dun). Stl46. Grå Wolsey oxfordskjorta med bröstficka stl S. Ljusblå Noose&monkey rock herringbone,stl46. Noose&monkey rock dark Camel,stl46. Kris Van Assche Runners (stl39-40) Svart/vita Saint Laurent Paris high-tops stl 40. Svart/röda.
Klockskrin/klockbox i skinn 8 klockor