Quantcast
Till salu inom: ”

knabstrupper läromästare till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga tidsbrist: Jag söker hel/halv Fodervärd alt medryttare till min välskolade och välhanterade 10 åriga Paint vallack Du behöver vara en hästvan seriös vuxen ryttare som kanske vill lära dej Western, Rida akademiskt alt Equitana och kan ta ansvar i stallet. Jack är utbildad: MSV dressyr, Trail, Western Riding, Hunter. Hästen står utanför Bålsta och jag vill att du börjar rida här och se hur det funkar innan ev. flytt till annat stall. Hästen är helt okomplicerad och en utmärkt läromästare och har varit avelshingst och sparsamt tävlad i 6 år. Jag har även ett Quartersto som tävlas i Cutting som jag söker medryttare till
Tyvärr måste vi sälja vår älskade Ikaros. Han är Welshponny. Maxad B 130cm fux med bläs, fyra vita ben. Han har mycket bra gångarter och vägvinnande galopp. Ikaros är en jättebra läromästare som är tävlad upp till Msv hoppning och utb LB dressyr.Trygg att rida ut med och går fram överallt i terrängen. Snäll i alla lägen som att klippa, sko och pyssla med. Han är en häst med stor vilja så därför kräves van ryttare. Eftersom han är sparsamt tävlad har han fortfarande mycket kvar att ge. Regelbundet tränad för tränare. Pass finns och han är fullvaccinerad.
Letar trygg läromästare inom western gärna litet kallblod. Men inget krav. Bör dock inte va högre än 155 i manke. Bör vara viktbärande och trafiksäker. Stort plus om hästen är van tåg tung trafik med mer. har ridit en termin nu privat med lektioner. och gör stora framsteg. Men rider bara 2 gånger i månaden så vill utvecklas mer. Kan erbjuda lösdrift finns även utebox. Härliga hagar och hästkompis. Jag är vuxen och haft häst förut. Dock ingen westernhäst. Jag finns i Dalsland. Mvh Hanna
Med stor sorg i mitt hjärta måste jag tyvärr sälja min ponny, pga att jag fyllt 18 år. Jag och min familj önskar nu att han får komma till en liten ryttare som vill ha roliga ponny år på en perfekt läromästare. Califf är en C - ponny som är snäll i all hantering, han är en pigg och glad hopp ponny som har tagit mig från L:d till att ha kvalat till Msv: A. Har deltagit i elitlag 2009 och 2010 och 3a i DM 2010. Är även fin i dressyren har fått väldigt många fina komplimanger för sitt fina steg. Califf är en mycket trevlig ponny med hjärtat på rätt ställe. Sadel och viss utrustning medföljes. Bra hem viktigare än priset. Ring eller mejla för mer information!
Trygg och välutbildad läromästare. Ett gotlandsruss och valack. Maxad B-ponny. (129,5 cm). Han är utbildad och tävlad upp till LA/LB. (både hopp och dresyr). Älskar att ridas ut i skog och mark. Lätt att lasta, skos och känns trygg i trafiken. Mycket trevlig i all hantering. Han kan dock inte köras då han inte tycker om att ha vagn bakom sig. Vår dotter är inte en så "tuff" ryttare däför vågar vi påstå att han är en fantastisk 1:a ponny. Pass finns och är mycket bra försäkrad i Agria. Hadde en lätt fång känning i sommras men vart helt återstäld. Utrustning medföljer bla nyare Wintec sadel. En frisk ponny som har många år framför sig med rätt ryttare. Säljes endast till en sann och seriös djur vän och om allt käns rätt.

... eller prova att söka på familjehäst och läromästare säljes