Quantcast
Till salu inom: ”

knabstrupper läromästare till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tyvärr måste vi sälja vår älskade Ikaros. Han är Welshponny. Maxad B 130cm fux med bläs, fyra vita ben. Han har mycket bra gångarter och vägvinnande galopp. Ikaros är en jättebra läromästare som är tävlad upp till Msv hoppning och utb LB dressyr.Trygg att rida ut med och går fram överallt i terrängen. Snäll i alla lägen som att klippa, sko och pyssla med. Han är en häst med stor vilja så därför kräves van ryttare. Eftersom han är sparsamt tävlad har han fortfarande mycket kvar att ge. Regelbundet tränad för tränare. Pass finns och han är fullvaccinerad.
Med stor sorg i mitt hjärta måste jag tyvärr sälja min ponny, pga att jag fyllt 18 år. Jag och min familj önskar nu att han får komma till en liten ryttare som vill ha roliga ponny år på en perfekt läromästare. Califf är en C - ponny som är snäll i all hantering, han är en pigg och glad hopp ponny som har tagit mig från L:d till att ha kvalat till Msv: A. Har deltagit i elitlag 2009 och 2010 och 3a i DM 2010. Är även fin i dressyren har fått väldigt många fina komplimanger för sitt fina steg. Califf är en mycket trevlig ponny med hjärtat på rätt ställe. Sadel och viss utrustning medföljes. Bra hem viktigare än priset. Ring eller mejla för mer information!
Trygg och välutbildad läromästare. Ett gotlandsruss och valack. Maxad B-ponny. (129,5 cm). Han är utbildad och tävlad upp till LA/LB. (både hopp och dresyr). Älskar att ridas ut i skog och mark. Lätt att lasta, skos och känns trygg i trafiken. Mycket trevlig i all hantering. Han kan dock inte köras då han inte tycker om att ha vagn bakom sig. Vår dotter är inte en så "tuff" ryttare däför vågar vi påstå att han är en fantastisk 1:a ponny. Pass finns och är mycket bra försäkrad i Agria. Hadde en lätt fång känning i sommras men vart helt återstäld. Utrustning medföljer bla nyare Wintec sadel. En frisk ponny som har många år framför sig med rätt ryttare. Säljes endast till en sann och seriös djur vän och om allt käns rätt.