Quantcast
Till salu inom: ”

akustisk stålsträngad gitarr levin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Djembe

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Levin akustisk gitarr med stålsträngar. Den har serienummer 249765, vilket innebär att den är tillverkad 1951. Längst upp på gitarren är förutom serienumret även instansat 13, alltså modell 13 Ambassadör. Mer information om Levin finns på vintageguitars hemsida. Gitarren är i fint skick och inte spelad på sedan många år. Det finns med ett tygfodral, inte omöjligt att det är original 1951 det också. Säkrast är att kontakta mig per telefon. Gitarren skickas inte.
Hej! Säljer nu min Levin W-19CE. Det är en stålsträngadakustisk gitarr med eget mikrofonsystem samt inbyggd stämapparat. Inköpt på Helges Håla i Växjö för ungefär ett år sedan och är väldigt lite använd. Inga repor eller dylikt och kvitto finns. Har tänkt mig runt 1000 kr, billigare vid snabb och smidig affär. Finns på Teleborg i Växjö. Ha det gott, /Thomas
Washburn d10sce stålsträngad akustisk gitarr med cutaway.Mycket fin och välljudande gitarr. Inbyggt stämapparat och mikrofon. Perfekt stränghöjd och mycket välvårdad. En levin model 25 kansas om jag inte är helt fel ute. Serienummer: 297350 25 Den har lite skavanker och skador. Kantlisterna har släppt på vissa ställen. Men det får man räkna med när det gäller en 60 år gammal gitarr. Washburn gitarren vill jag ha 1800 kr för. Levin gitarren vill jag ha 800 kr för. Ni når mig på mobil eller mail. Svarar snabbt.
Akustisk, nylonsträngad gitarr (kan även användas som stålsträngad) i väldigt bra skick. Inga sprickor, mekaniken fungerar felfritt. Gitarren är väldigt lättspelad, låter vqackert och har nyligen fått nya strängar och total justering (rengöring och inoljning av greppbräda, samt polering av bandstavar, inoljning av mekaniken...) samt nytt stallben. Locket: gran Sarg och botten: flammig lönn. Hård fodral ingår i priset.
Akustisk stålsträngad Levin gitarr i fint skick med bra klang. Modell WR-31s. Pris 1400:- inkl. Fender axelband.