Quantcast
Till salu inom: ”

knallert säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

solex knallert i bra skick bytes mot annan lätt moped, endast byte,måste ha en annan moped direkt. gärna ciao eller liknande utan problem eller fel,allt ska fungera.och pengar emellan så klart. obs ibland fungerar inte lyset,glapp i sladden vid sadeln,drar man lite i sladden så fungerar det oftast. annars fungerar den utan problem,lite repad i lacken. skälet till bytet är att jag tycker knallerten är för slö i uppförsbackar,
Jag har en tomatröd knallert Solex 3800 som jag tagit hem till Malmö från Småland. I fjol körde runt i vackra småland. Efter att ha försökt starta den här i Malmö som inte gick så värst bra, beslöt jag att sälja den "rakt av". En tålmodigare person behövs. Men som sagt i sommras så körde jag och i vinter har den vilat sig i förrådet. Fint skick i lack o krom. Lås och verktygslåda medföljer. Den är värd ett bättre öde! En förgasarrengöring?
Nu ska morfars gamla knallert säljas. Väldigt fint skick, då han knappt hann köra den (tror max 15mil) innan den ställdes i ett förråd och stått där tills nu. Årsmodell -85 från Svenska cykelfabriken. Orginalverktyg och pump är på sina platser. Så vill du ha sommarens blickfångare som är både praktisk, rolig och framför allt väldigt billig i drift, så hör av dig Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en jättefin trampmoped/knallert som jag använt ytterst sällan. Den har alltid stått i mitt varmgarage. Jag känner att det är läge att sälja den eftersom den inte används längre. Jag har använt den och skjutsat runt på min 2 åring, men nu är vi inte intresserade av den längre. Den finns även ute på nedan länk http://www.youtube.com/watch?v=CUB019vahGs Cykelstolen kan fås med av den som är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu min knallert. Årsmodell okänd. Ser fräsch ut men startar inte. Förmodligen är det membranet i bränslepumpen som spökar Köpte den för ett par årsdag för att jag skulle fixa den men det har inte blivit av och nu behöver jag utrymmet i garaget tillagningar. Vid snabb affär skickar jag med retrotoppboxen på bilden. Hör av dig vid intresse. Med vänlig hälsning, Jesper