Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar solex velosolex knallert säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer mopederna för jag har insett att jag inte kommer få tid att fixa till dem. 1st Solex Knallert (svart med guldlinjer på skärmarna). Renoveringsoblekt: Startar och var senast igång i vintras, men behöver nya packningar och en översyn av elen, baktänder när den varvar upp. Felen gör att den tappar kraft och är slö, går dock att åtgärda. Förövrigt i fint skick en riktig klassiker! 1st Solex Knallert (röd). Renoveringsobjekt: bakskärm trasig och har bara provkört den på startgas när jag köpte dem för två år sedan. Elen verkar fungera och den ger gnista. Plockade ner cylindern för att rengöra men har aldrig fått tid att montera ihop den igen. Motorn är dock komplett förutom kolvbultsclips. Har även köpt nya backventiller till bränslepumparna, luftfilter och bränslefilter samt tanklock till den svarta, vilket fattades när jag köpte dem. Ett extra motorblock inkl. el följer med i paketet samt diverse plåtar, en tank och en framgaffel (se bilder).
Härlig veteranmoped, "Knallert" i fint skick. Solex modell 3800. Vill tyvärr inte starta, troligen tändningsfel, därav priset. Billigast på Blocket?! För mer info, tillgång till reservdelar mm till detta franska kulturföremål, gå till: www.solexine.se Pris: 1570 kr. OBS! svarar inte gärna på mail, prioriterar telefonsvar, så ring om du är intresserad. Tel. 0380-370960 eller 070-3219301. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Udda 30 moppe för mopedträffen eller turen till affären 1st Röd knallert, välskött fullt fungerade i bruksskick med ställbart munstycke 1st Svart knallert, repobjekt 1st Gul knallert, bilden talar för sig själv........... Tillbehör / Reservdelar. 3st Kompletta motorer 2st Nya däck, aldrig uppackade 2st Nya sotningsatser 1st Nytt membran till bränslepump 1st Kraschbåge 1st Ny kolvringsats 1st Avdragare 1st Nytt 32cc munstycke + en låda med diverse förnödenheter. Mängder med dokumentation,reservdelslistor etc Säljes endast komplett eller byts mot annan välskött moped typ Ciao Piaggio, Puch Maxi.Kom med förslag
Har lite delar över som säljes ihop för 250:- till den som behöver. Det är som bilden visar,ett bakhjul med slang och däck,en ram utan framgaffel med trampor och kedja samt ett stöd. Finns att HÄMTA i Gustavsberg. OBS!Besvarar endast telefonpåringning. Mvh Lasse
Solex, Velosolex, Knallert i bruksskick med Rex barnsits. Årsmodell troligen ca 73-74. Har ägt den i 10 år och använt för att åka till tidigare jobb. Nu ligger mitt arbete tyvärr på allt för lång avstånd varför denna och en elcykel (annan annons) ska säljas. Går klanderfritt, verktygslåda och instruktionsbok medföljer. Alla reservdelar finns fortfarande att köpa. Billig i drift och försäkring.