Quantcast
Till salu inom: ”

solex knallert säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min knallert. Årsmodell okänd. Ser fräsch ut men startar inte. Förmodligen är det membranet i bränslepumpen som spökar Köpte den för ett par årsdag för att jag skulle fixa den men det har inte blivit av och nu behöver jag utrymmet i garaget tillagningar. Vid snabb affär skickar jag med retrotoppboxen på bilden. Hör av dig vid intresse. Med vänlig hälsning, Jesper
Vill du ha uppmärksamhet när du kommer på moppen, då skall du köpa denna förträfliga Knallert. 1987 års modell med manual. Mycket lättstartad. Går fint. Kanske 30 km/t. Körde veteranrally i somras runt 4 mil. En upplevelse. Motorn är som sagt i bra skick. Lacken hyfsad. En god investering!
Svensktillverkad Knallert av fabr. Solex. Motorn gick bra dock är drivhjulet def. behöver upprustning därav priset 1100 eller bud.
Nu har du chansen att få din uppmärksamhet som du förtjänar. Skaffa en veteranmoppe. Motorn behöver en helöversyn. Enligt uppgift var där bra driv i den i höstas. Som synes är den redan lastad för vidare färd. Kan föras vidare med bil mot rimlig ersättning. Snabbt avslut premieras. Säljes i bef skick och som vinterrepobjekt. Fler bilder kan mailas. PRISET SÄNKT FRÅN 1800 KR TILL 1499 KR
80-tal tror jag den ska vara komplett, men lyftmekanismen till motorn är lite defekt. Jag har aldrig kört den. Köpte den tillsammans med en annan moped (även den till salu) i tron att jag skulle skruva ihop den. Det har jag alltså inte gjort och nu har den stått länge nog i förrådet.