Quantcast
Till salu inom: ”

kohud säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min Fendi Spy bag pga garderobsrensning. Vill du synas i mängden så är detta handväskan för dig! En otroligt fin svart och vitmönstrad Fendi spybag. Väskan är i päls, som en kohud ungefär - väldigt vacker! Tyvärr har den lite skavmärken på baksidan coh även lite på locket, detta är dock inget man tänker på och den är riktigt fin för övrigt. Köpt på outlet i USA för 15.000 SEK för ca 3 år sedan. Säljes billigt pga avsaknad av kvitto och andra tillbehör. Jag garanterar dock att den är äkta, vilket du både ser och känner tydligt. Serienummer på insidan som du säkert kan kontrollera hos Fendi.
Kör din hoj i samma märke som Isle of Man vinnaren, Ian Hutchinson! Ett skinnställ som kvalitetsmässigt med otroligt mjukt och följsamt skinn i Brasiliansk kohud av högsta kvalitet. Används av förare i de flesta Superbike, m fl. serier över hela världen. Vi erbjuder 15% rabatt på samtliga RST-produkter tom 20120331 vid betalning genom Klarna faktura. Du betalar inget förrän tidigast 10-14 dgr efter du får din beställning och bestämmer själv om du önskar delbetala upp till 24 månader. Välkommen att komma och prova ställen i vår lilla butik i Häljarp.
RST Performance Racewear Kör din hoj i samma märke som Isle of Man vinnaren, Ian Hutchinson! Ett skinnställ som kvalitetsmässigt med otroligt mjukt och följsamt skinn i Brasiliansk kohud av högsta kvalitet. Används av förare i de flesta Superbike, m fl. serier över hela världen. Vi erbjuder 15% rabatt på samtliga RST-produkter tom 20120331 vid betalning genom Klarna faktura. Du betalar inget förrän tidigast 10-14 dgr efter du får din beställning och bestämmer själv om du önskar delbetala upp till 24 månader. Välkommen att komma och prova ställen i vår lilla butik i Häljarp.
Vi säljer vårat bord som inhandlades från EM i februari. Bordet är alltså 5 månader gammalt. På grund utav flytt så har vi inte längre använding för det bordet och det har stått orört de tre senaste månaderna. Nypris 995 kr säljes nu för 495 kr Vi säljer även våran kohud från IKEA, inköpt april i år. Den har också legat nedpackad de senaste 3 månaderna sedan våran flytt. Max. yta: 4.50 m² Min. yta: 3.20 m² Nypris 1295 kr säljes nu för 795kr
Hej, Jag säljer ett soffbord (Ø 90 cm, H 36 cm. Bordsskiva i svartlackad mdf och underrede i krom) som inköptes från EM möbler början av detta år. Nypris 995 kr nu 400 kr. Jag säljer även en kohud som inköptes i våras från Ikea. Nypris 1295 kr nu 700 kr. Jag har inte knäppt kort på dessa saker då de ligger undanplockade och vi inte har använt oss utav något utav det sedan i somras.