Quantcast
Till salu inom: ”

kona sutra långfärdscykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Modellen Kona Sutra är en "Touring bike" som är idealisk för långa turer. Stabil och tålig, men ändå lättrampad och smidig som sjutton. Köptes 2010 på Sportson på vasagatan för 11.700 kr och har sedan dess endast cyklats från Göteborg till Stockholm och tillbaka. Dvs runt 100 mil. Den är i riktigt gott skick med andra ord. Så om du planerar att dra till Spanien i vår eller bara dra på cykelsemester i vårt avlånga land och vill ha en cykel som håller i decennier, då är detta en cykel att räkna med! Låset på bilden ingår så klart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kona Sutra 59 cm säljes. Cykeln är i gott skick. Den är utrustad med ställning fram och bak för cykelväskor. Även hållare på styret för väska. Cykeldator finns. Original fast styrstam är utbytt mot längre vinklingsbar styrstam. Jag köpte den ny i butik - Fix My Bike i Stockholm - 2013. Sedan dess har jag cyklat den till Portugal och en del till vardags. Den är perfekt som touringcykel på cykelsemestern! Stålramen gör den bekväm med tung packning och den känns gedigen. Men den passar även bra som brukscykel och som pendlingscykel. Växlarna är utdragna till slutet av styret (se bild) vilket gör det lätt att växla med stora vantar etc. Jag säljer den för att den känns något för liten för mig. Jag är 195 cm lång och jag tror den passar en några cm kortare person perfekt. Skor med SPD-fäste för pedalerna finns också i storlek 48. Ring/maila och kom gärna och titta. Diskutera gärna priset. Touring, trekking, långfärdscykel, pendling, långfärd
Hej, säljer nu min Kona Sutra från 2012. Främst avsedd för långfärdscykling med en något kraftigare stålram, lowriders fram och pakethållare bak, bekväm något mer upprätt sittställning än vanliga racercyklar, plats för större däck och skärmar, fästen för 3 olika vattenflaskhållare mm. Nyservad och en del delar utbytta. Utrustad med BB7 vajerskivbromsar, 3x9 växlar(Xt och Tiagra), bar end reglage. Jag har bytt ut framgaffeln för att få plats med lite större däck, vevpartiet och krans till mtb-prylar för att få lägre utväxling. Några små skador finns så klart, bland annat så har gummit i ena hooden börjat spricka(tejpat över), pakethållaren har lite skav efter packväskor mm. Storlek 56 cm, passar personer runt 180 cm långa Nyservad med uppsmorda nav, justerade bromsar och växlar mm. Kedja, vajrar, framgaffel, styre mm gått drygt 100 mil, kassett och vevparti 500 mil. Totalt har cykeln rullat ca 1000 mil.
Kona sutra säljes i nyskick,den har stått i förråd hela tiden och jag har knappt cyklat med den. Ramhöjd: 60 Har du mer frågor ring.
Ram: Kona Cromoly 56cm Fälgar: Mavic A719 Handbyggda med förstärkta ekrar samt XT nav* Bakdrev: Shimano 11-32t 9speed Vevparti: Shimano XT 3 delat 28/36/48t* Vevlager: Shimano XT* Fram vxl. Shimano Deore Bak vxl. Shimano LX Vxl. reglage: Shimano BarCon Bromsreglage: Dubbelkommando Tektro samt Tektro Cyclecross två fingergrepp* Bromsar: Hays CX Five Skivbromsar Sadel: Brooks B17 (original sadel ingår)* Sadelstolpe Ritchey Comp 20mm offset* Bakpackethållare: Racktime Touring Frampackethållare: Tubus Tara Lowrider* Pedaler Shimano SPD PD-T400* Skärmar: SKS Extra Long Touring* Däck: Scwalbe Marathon 700x35C Punkteringsfria* Scwalbe Marathon Winter Dubbdäck (ingår)* Styret omlindad med gelpads för bättre komfort Fastmonterad baklyse* Flaskhållare 3 st.* Lås: Abus fastmonterad* Stöd* * - Delar som är uppgraderade Orginaldelar som ingår: Fälgar: WTB SX19 Däck Continental Contact Skärmar: Kona (Samma färg som cykeln) Sadel och sadelstolpe. Nypris i standard utförande: 13 000:- Tillbehör och ombyggd för 10 000:- Vattentäta Packväskor: Vaude Aqua Back Plus 2x25.5 ltr samt Vaude Aqua Front 2x19 ltr packväskor finns att köpa också. Nypris: 2650:- Pris: 2000:- Alla kvitton finns. Cykeln är i nyskick!