Till salu inom

"kräftbelysning ljusslinga kräftskivan säljes"

Burlöv
Igår

Deejay , Disc jockey DJ Til...

2 300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Lampor  ·  Stockholm

Kräftbelysning, ljusslinga till kräftskivan

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Snart stundar det för kräftskivor, vi vill därför föreslå en lite annorlunda lösning med utsmyckning av 40 stycken lysande kräftor på en ljusslinga av 12 meter. Perfekta dekorationen till vilken kräftskiva som helst, eller ge bort den i present till någon som har en kräftskiva. Kommer bidraga till ökad feststämning! Svensk bruksanvisning medföljer i kartongen. I kartongen ligger det också 2 extra lampor, sedan kan man köpa extra lampor i butik om det skulle behövas. CE godkänd Pris 199:-.
199 kr
Blocket.se

Kräftbelysning, perfekt till kräftskivan

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Snart stundar det för kräftskivor, vi vill därför föreslå en lite annorlunda lösning med utsmyckning av 40 stycken lysande kräftor på en ljusslinga av 12 meter samt ytterligare några meter strömslinga till vägguttaget. Perfekta dekorationen till vilken kräftskiva som helst, eller ge bort den i present till någon som har en kräftskiva. Kommer definitivt bidraga till en ökad feststämning! Levereras helt nytt i originalbox med tillhörande svensk bruksanvisning. I kartongen ligger det också 2 extra lampor, sedan kan man köpa extra lampor om det skulle behövas för ca 8:-/st.
249 kr
Blocket.se

Ljusslingor Happy Lights, mysbelysning

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Ljusslinga Happy Light. Finns med 20 eller 35 bollar tex de helvita Snowball. Men vi har även slingor med färger som går i grått, beige, svart etx. Slingan ger ett stämningsfullt ljus tex som belysnng i bokhyllan, som dekoration vid fest eller som mysbelysing i barnens rum. Bollarna är virade av tunt snöre. 140 cm lång slinga, bollarna är 6-7 cm i diameter, 14 cm mellan varje lampa, 150 cm från sista lampa till kontakten.
299 kr
Blocket.se
Lampor  ·  Huddinge

Kräftbelysning, Ljusslinga till kräftskivan

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Snart stundar det för kräftskivor, detta är den perfekta dekorationen. Lysande kräftor, 40 st på en 12 m lång ljusslinga. Bidrar till en ökad feststämning. Perfekt även som present till den som har kräftskivan. Bruksanvisning och två extra lampor medföljer i kartongen. Oanvända 1 st för 199:- eller två för 300:-. Skickas försäkrade med tracking nummer för 79:-.
199 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj