Quantcast
Till salu inom: ”

ljusslinga flaggstång säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga felköp säljer vi vår LED flaggstångsbelysning från Star Trading Nyinköpt, helt oanvänd, ouppackad Nypris 1000 kr, säljs för 700 kr Info: Flaggstångsbelysning med 400 kallvita LED Ljusslinga med lysdioder för din flaggstång. Slingan är hissningsbar för ett enkelt handhavande. Montera två för dubbel effekt. Längd: 8x10m totalt 400 lampor Effekt: 7,2 W Paketet inkluderar en 24v transformator samt en 3m anslutningskabel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Detta är flaggstångsbelysningens Rolls Royce. Kan inte jämföras med liknande produkter ifrån andra tillverkare på vare sig kvalité eller utseende. * En unik, spektakulär och miljövänlig produkt som hissas i flaggstången. * Passar alla flaggstänger och underlag och är enkel att montera själv. * Miljövänlig drar lite ström trots en enorm ljusbild (tex. 38W/640LEDs) * Enkel att rulla ihop och stuva undan. * S-märkt, testad och certifierad av Intertek MonteJaur ljusslinga är en LED flaggstångsbelysning på 10 meter. Passar till alla flaggstänger mer standardhöjd. Kan hämtas utanför Uppsala eller i Sollentuna. Det som passar er bäst. Mer info http://montejaur.com Nypris: 4399:-
Nu kan du hissa upp en ljusslinga i din flaggstång! Ger ett perfekt ljus i mörkret. Passar till såväl 8, 10 och 12m flaggstång. Välj på varmvitt, kallvitt (cool) och flerfärgat (multi) ljus. Ljusslingan består av 400 LED-ljus fördelat på 8x10m slinga. Du hissar enkelt upp den genom att kroka i den i haken på flaggstångssnöret och hissar sedan upp den till önskad höjd. Dra sedan ut slingorna till önskat avstånd och fäst de i marken.