Quantcast
Till salu inom: ”

kräftskål rörstrand 1900-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

mindre fat

Stockholm
gräddkanna

Stockholm
Rörstrand

Solna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Skånes Hembygdsförbunds årsbok 2000. 2000. 224 s. Inbunden. 21,5x17cm. 600 gram. Mycket gott skick. Illustrerad. Ur baksidestexten: Det är fotografierna som är huvudsaken i denna bok. BILDER AV ETT SEKEL ger glimtar av 1900-talet från en skånsk horisont. Den ger exempel på fotografer som varit verksamma i Skåne under 1900-talet. Den erinrar om några arkiv som har skånska 1900-talsfotografier. Många av fotografierna är hämtade ur bildsamlingar som tillhör Skånes Hembygdsförbunds medlemsföreningar och från fotografer som föreningarna samarbetar med. Att 1900-talet var ett fotografiets århundrade återspeglas även i föreningarnas arbete. Urvalet i denna bok berättar om händelser och vardagsliv, om det som var glädje och det som var sorg, om det som var tradition och det som blev modernt. Åtta litterära skildringar kompletterar den fotografiska bilden av skånskt 1900-tal.
Kräftskål samt 6 tallrikar från tidig 1900-tal, inga nagg och i bra skick. 3200 eller bud.
Komplettera din samling med dessa 6 delar bestående av kräftskål på 3 fötter, diam 25, samt fem assietter, diam, Skaderapport: Smärre slitage, inga krackeleringar eller nagg Avhämtas i Kalmar alternativt kan köras sträckan Kalmar-Malmö. Vill helst undvika att skicka.
Komplettera din samling med dessa 6 delar bestående av kräftskål på 3 fötter, diam 25, samt fem assietter, diam 18 cm. Skaderapport: Smärre slitage, inga krackeleringar eller nagg. Kan hämtas på Södermalm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kräftskål, Rörstrand, 1900-tal