Quantcast
Till salu inom: ”

krus elfstrands keramik sjöbo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

För kunds räkning söker vi maskinställare till formsprutningsproduktion i Sjöbo. Inledningsvis bemanning med stor möjlighet till anställning på företaget.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av formsprutning. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av arbete med maskininställningar, verktygsbyten och en avancerad produktionsutrustning. I arbetsuppgifterna ingår att ställa om maskiner, byta verktyg, igångkörning, materialhantering, inrapportering i affärssystem med mera.  Vi kommer att kalla till intervju löpande varför vi uppmanar sökande att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Ansök enbart om du har den erfarenhet vi efterfrågar ovan.
Vi säljer nu vår tvåa i centrala Sjöbo p.g.a flytt till Lund. Bostadsrättsförening HSB, Gränslunden. Lägenheten ligger på andra våningen. Badrummet är helrenoverat 2008. Sovrummet renoverade vi 2009 och lade nytt golv, nya tapeter och ny garderob med skjutpartier. Vardagsrummet renoverade vi nu i höst, golvet är nyslipat och även tapeterna här är helt nya. Billig hyra där det ingår: kabel-tv, värme, vatten, sophantering och parkering. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Beräknat el-pris ca 500-600 varannan månad. Balkongen ligger i söderläge och har sol nästintill hela dagen året om. Lägenheten ligger nära skola och dagis med trevliga grannar. Intresserad? Kontakta mig gärna för att komma och titta!
Nu ska vi sälja vår härliga lägenhet som ligger centralt i Sjöbo med nära till allt, men ändå lugnt och fridfullt. Det är en fräsch och välplanerad 1:a på 38 kvm på första våningen. Rymligt kök med matplats. Hallen och badrummet är nymålade. Hall med möjlighet till mycket förvaring. Två stycken garderober/klädkammare finns här. Fönster i söderläge med fin utsikt över torget. Förråd på vinden och i källaren. Bra och stabil förening! Modern, fullt utrustad tvättstuga i källaren. Gemensam uteplats med bänkar och grillmöjligheter på gården. Stor härlig gräsplan att röra sig på! Inre fond: 3767 Inflyttning enligt överenskommelse, kan ev. ske ganska snabbt. Fler bilder kommer inom kort! 130 000 eller högstbjudande. Hör av er!
KRUS - ELFSTRANDSKERAMIK , SJÖBO