Till salu inom

"krus elfstrands keramik sjöbo säljes"

Luleå
Idag

Rörstrand, Höganäs, Teak

150 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Honda shadow vt1100 bobber

55 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Kaninbur

550 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Öppen spis (utan rök eller el)

900 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Solifer artic 450 bes till...

15 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Kabe Ametist GLE 2001

85 000 kr
Blocket.se
Gislaved
Idag

Keramik

1 500 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Volvo 740 h-regg

60 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Ljusgrå 2,5 sits soffa fr. MIO

2 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Maskinställare till formsprutningsproduktion i Sjöbo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
För kunds räkning söker vi maskinställare till formsprutningsproduktion i Sjöbo. Inledningsvis bemanning med stor möjlighet till anställning på företaget.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av formsprutning. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av arbete med maskininställningar, verktygsbyten och en avancerad produktionsutrustning. I arbetsuppgifterna ingår att ställa om maskiner, byta verktyg, igångkörning, materialhantering, inrapportering i affärssystem med mera.  Vi kommer att kalla till intervju löpande varför vi uppmanar sökande att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Ansök enbart om du har den erfarenhet vi efterfrågar ovan.
0 kr
Jobbjakt.se
Lägenheter  ·  Sjöbo

2a i Sjöbo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi säljer nu vår tvåa i centrala Sjöbo p.g.a flytt till Lund. Bostadsrättsförening HSB, Gränslunden. Lägenheten ligger på andra våningen. Badrummet är helrenoverat 2008. Sovrummet renoverade vi 2009 och lade nytt golv, nya tapeter och ny garderob med skjutpartier. Vardagsrummet renoverade vi nu i höst, golvet är nyslipat och även tapeterna här är helt nya. Billig hyra där det ingår: kabel-tv, värme, vatten, sophantering och parkering. Gemensam tvättstuga finns i källaren. Beräknat el-pris ca 500-600 varannan månad. Balkongen ligger i söderläge och har sol nästintill hela dagen året om. Lägenheten ligger nära skola och dagis med trevliga grannar. Intresserad? Kontakta mig gärna för att komma och titta!
275 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Sjöbo

Fin 1:a centralt i Sjöbo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Nu ska vi sälja vår härliga lägenhet som ligger centralt i Sjöbo med nära till allt, men ändå lugnt och fridfullt. Det är en fräsch och välplanerad 1:a på 38 kvm på första våningen. Rymligt kök med matplats. Hallen och badrummet är nymålade. Hall med möjlighet till mycket förvaring. Två stycken garderober/klädkammare finns här. Fönster i söderläge med fin utsikt över torget. Förråd på vinden och i källaren. Bra och stabil förening! Modern, fullt utrustad tvättstuga i källaren. Gemensam uteplats med bänkar och grillmöjligheter på gården. Stor härlig gräsplan att röra sig på! Inre fond: 3767 Inflyttning enligt överenskommelse, kan ev. ske ganska snabbt. Fler bilder kommer inom kort! 130 000 eller högstbjudande. Hör av er!
130 000 kr
Blocket.se
Glas och porslin  ·  Tomelilla

KRUS - ELFSTRANDS KERAMIK , SJÖBO

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
KRUS - ELFSTRANDS KERAMIK , SJÖBO
50 kr
Tradera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj