Allt till salu inom "kungspyton"

Sortering:
kungspyton
Gävle
Idag

kungspyton Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Kungspyton
Ängelholm
6 dagar

Kungspyton Visa liknande

900 kr
Blocket.se
kungspytons 2023
Härryda
8 dagar

kungspytons 2023 Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
2 st Kungspyton
Borlänge
9 dagar

2 st Kungspyton Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se
kungspyton
Tumba
11 dagar

kungspyton Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
kungspyton
Storfors
12 dagar

kungspyton Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Terrarium
Herrljunga
21 dagar

Terrarium Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Reptiler  ·  Nässjö

Kungspyton

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Har ett par kungspyton på grund av tidsbrist och ändrade levnadsförhållande måste jag sälja dom! dom är ungefär 70 cm långa lite drygt 1½ år gamla. väldigt tillgivna och vana att bli hanterade hanen kan ha lite problem vid ömsning att han låter "förkyld" men det är inget farligt har haft honom till vetrinär om det! men det har inte hänt på snart ½ år. annars är dom väldigt välmående och glada små ormar. äter utan problem och bajsar som dom ska. pris kan diskuteras Maila vid intresse.. Mvh Louise
0 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Eskilstuna

Boa (dvärg)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Boa constrictor imperator från sonora säljes. Den allra nordligaste och en av de minsta varianterna av boa constrictor, blir stor som en kungspyton ungefär fast utan skyggheten och matstrulet. Det är en hona jag säljer som är drygt ett år och runt 70 cm lång. Hon är helt handtam och fungerar som hon ska med maten, öms och skitandet. Ett mindre terrarium följer med som kommer räcka åt henne ett år till ungefär innan storleken behöver bytas upp. Även några frysta möss kan skickas med. Vid intresse eller frågor kan ni ringa, maila eller smsa mig.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Kungspyton hona

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
0.1 Normal Kungspyton säljes (hona) Ömsar, bajsar och äter som hon ska (dött) Var tjurig med maten när jag köpte henne men äter nu när det bjuds. Över metern lång men jag är osäker på åldern. Vägde ca 1500gr när jag köpte henne men ngt mindre nu eftersom hon åt dålig under en längre period då (Har ej vägt henne) Hon är hanterbar och oftast trevlig, men kan också vara ganska tjurig emellanåt. Fler bilder kan mailas vid intresse. Mailkontakt först då jag jobbar skift. Pris 1000kr (Bilden är från våren 2011)
0 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Blekinge län

Kungspyton hona

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har en normal färgad kungspytons hona tillsalu! Hon är född 2010 väger runt ett kg och sköter sig som hon ska! Är lite hanterad och kan vässa Men har ALDRIG huggt efter nån! Hon finns i Mörrum ( utanför Karlshamn) men kan levereras till tåg i Blekinge och skåne ( mot att ni står för tåg biljetterna) Hör av Er för mer info!
500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Hässleholm

Kungspyton

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
2st kungspyton 1.0 + 0.1 Morf normal Äter, skiter och ömsar som dom ska. (Äter dött) Båda är handtama men den ene kan vara lite sur. ALDRIG huggt mot oss! Uppfödarintyg på bägge. Födda 2011-05-25. Medföljer en påse med bark + mat. Terrarie med mått 100x60x50 (LxDxH) Till terrariet - Vattenskål, gömställen, växter(plast) lampa och värmematta. Pris: Terrarie + ormar 2500:- Bara ormarna 1600:- Terarriet 900:-
900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj