Quantcast
Till salu inom: ”

katt hane parning säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Devon rex hane finns nu tillgänglig för avel. Ajax är en underbar och väldigt kärleksfull katt. Han är kelen av sig, men samtidigt väldigt busig! Han är född 2011-06-29 i Norrköping, vilket innebär att han är nästan 10 månader nu! Det bästa han vet är att busa med vår lilla hund (yorkie) och mysa med matte hunder täcket. Han är 100% renrasig och har stamtavla! Pris kan diskuteras! Om det är något ni undrar över eller om ni vill ha fler bilder, så är det bara att maila mig! Mvh Lena
Hej! Jag ska nu ta en kull på min fantastiska katt Nala och behöver en hane! Hanen behöver inte alls vara renrasig med stamtavla, men ska ha det typiska ragdoll betéendet och se ut som en ragdoll. Jag tänkte att parningen skulle ske omgående för min katt har nu börjat sitt löp! Om ni vill ha mer info om Nala mejla gärna mig. Som betalning får hanens ägare en sedvanlig ersättning, en kattunge eller försäljnings priset av en. Jag nås bäst via mobil på eftermiddagarna, men kan också nås via mejl.
Finaste katten Alice, snart ett år, skall få en kull innan jag steriliserar henne. Hon löper ofta och högljutt, och verkar vara väldigt sugen på att bli mamma. Letar därför efter en liten eller normalstor hane, gärna långhårig och av mörkare färg eller flerfärgad. Inte röd eller vit, då Alice redan har mycket av de pigmenten. Parning skulle ske i hemmet eller hos hanen, under löpning tidigast i juni.
Vi söker en seriös fodervärd till en Devon Rex hane som är född den 11/2. Du ska kunna ta emot honor för parning i ditt hem där inga andra fertila katter får finnas. När avtalet är uppfyllt kastreras katten och skrivs över på er. Vi vill att du ska bo i Östergötlands län, bor du längre bort vill vi att du ska kunna ställa upp och köra. Om du tror att det är något för dig så är du välkommen att skriva några rader och berätta om dig själv och vad du kan erbjuda våran fina hane.
Hej! Mercedes är en liten norskskogskatt på 2år. Skulle så gärna vilja ha en kull kattungar efter henne, letar därför nu efter en kille åt henne. Kan tyvärr inte betala för en parning, men vi kanske kan komma på en överenskommelse, ex att ni får en unge eller dyl. Hon är världens snällaste och mest sällskapliga katt som finns. Så hör av er!! Ras och sånt bryr vi oss inte om, så länge han är trygg och frisk. Vi ses!!