Quantcast
Till salu inom: ”

kupa taklampa luzette peter behrens säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Taklampa

Norrköping
Lampor

Västerås
Taklampa

Linköping
Taklampa

Borås
Taklampa

Perstorp
Peter jöback

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

4st Antika lampor från 1910-20-talet. OBS! Ovanligt med 4st. Tillverkare Shuckert/Siemens av formgivare PeterBehrens. Luzette. Överglas är av sidenmatt glas. Underglas är med opalöverfång/vitt glas. En gång lämpade för stora rum. Fanns och finns idag av replikamodell i Stockholms centralstation. Jag säljer 4st som har suttit i ett gammalt missionshus. Alla är helt intakta och i mycket fint orginalskick förutom en av lamporna där ett underglas saknas. Underglas finns att få tag på. Serienummer +L1522 Alla är testade och fungerar. Höjd 46 cm Bredd 23,5 cm Säljer endast alla 4, ej styckevis. Tillfälle!
Takpendel modell Luzette med stomme i patinerad koppar, kupa i opalinglas och frostat glas. Tillverkat ca 1920-30 talet av AEG/Siemens och formgiven av Peter Behrens. Höjd 52cm, Ø 25cm. Fin funkis, art deco, swedish grace och industri stil lampa. Passar bra med annan design som dansk, poulsen, wegner eller annan retro design. Lampan finns i centrala Eskilstuna men kan levereras till Stockholm enligt Ök. Pris: 2200kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Säljer en taklampa med 5st kupor i glas. Inköpt på Elstjärnan för 4 år sedan. Alla kupor fungerar men har bara två lampor i. Därför är dom släckta på bilden. Längd från tak till sista kupa 140cm. Nypris ca:2000:- Säljes för 800:- Hämtas av köparen. Mejla vid intresse och bifoga nummer så återkommer jag. Vänliga hälsningar Christian
Kupa till Taklampa Luzette Peter Behrens
Kupa till Taklampa Luzette Peter Behrens